2777
2789
عنوان

با کسی دارم زندگی میکنم که یکی دیگه رو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 105 پست
ببین خودت همسرت رو بهتر میشناسی و رابطتون رو، بهتر متوجه میشی قابل ترمیم هست و اصلا ارزش دارهشاید یک ...

اخه مرتب پروفایل چک میکنه شعر غمگین کلیپ غمگین خود احمق تمیداره از فکرش برع

۸ ماه

تو رابطه ی جنسی چطوره؟ 

خودش ازت میخواد؟ 

از کجا میدونی از ترس مهریه و خانوادش از جدایی هراس داره؟یعنی اگه اون نبودن حس میکنی اونم به جدایی راضی می‌شد یا نس میکنی هیچ علاقه ای بهت دیگه نداره؟ 

خودش تورو انتخاب کرد؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش تاحالا گفتی چرا چک میکنی این زن رو؟ چی میگه؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

تو رابطه ی جنسی چطوره؟ خودش ازت میخواد؟ از کجا میدونی از ترس مهریه و خانوادش از جدایی هراس داره؟یعنی ...

اره خودش میخواد ازم 

دلیل اصلیش حس میکنم اینه 

علاقه داره ولی کم شده

ممنون ازت باشه حتما میخواست حق طلاق بهم بده منم احمق کفتم نمیخوام آخه دوتا شاهد میخواست مامان و بابا ...

باید به خونوادت بگی. اون بت های ذهنیت رو بشکن عزیزم. باید خونوادت تو جریان قرار بگیرن. 

بعدم شاهد میتونه از غریبه ها هم باشه و خودشون کسی رو دارن.... چرا مخفی میکنی. چیزی از ارزش شما کم نمیشه. با گفتنش هیچی از شما کم نمیشه. اگه فک میکنی با خانمه رابطه جنسی داشته یا با هم رفت و آمد داشتن حتما حتما خونوادت رو در جریان بذار. با این پیامای ناجورش خیلی بعیده فقط در حد پیام بوده. به احتمال زیاد رابطه داشتن. برو شکایت کن ازشون برا اینکه هردو متاهلن، گوشی هاشون رو دادگاه دستور میده چک کنن و میتونی بفهمی چیا به هم گفتن. بعدم اگه اصرار کرد برگردی کلی شرایط مالی و حقوقی براش بذار .

باید به خونوادت بگی. اون بت های ذهنیت رو بشکن عزیزم. باید خونوادت تو جریان قرار بگیرن. بعدم شاهد میت ...

مرسی از حرفات باید با واقعیت روبه رو بشم و اینقدر خودمو گول نزنم حسابی فکرامو میکنم

اره خودش میخواد ازم دلیل اصلیش حس میکنم اینه علاقه داره ولی کم شده

پس ان شاء الله درست میشه،فقط حساسیت به خرج نده و به قول اون دوستمون بیشتر رو خودت تمرکز کن و برای خودت وقت بذار و اولویت رو به خودت بده. نقطه ضعفم دیگه نشون نده. بذا ش یه مدت به حال خودش، میدونم سخت و ناراحت کنندست ولی یکم دیگه صبر کن ببین چطور میشه اگه دیدی هیچ جوره درست نمیشه، یه دفعه جدی بهش بگو اگه ذهن و قلبت پیش کسی دیگه گیره بگو منم برم دنبال زندگیم و اینجوری وقتم رو احساسمو هدر ندم و یه آدم دیگه برای زندگیم پیدا کنم. بگو قشنگ فکر کن ببین منو میخوای یا نه. بعد بهم راستشو بگو. بذار شاید یکم ترس به دلش بیافته خودشو بیشتر جمع کنه. 

من بودم جدا میشدم. دیگه این کارش معلومه شوهرت پشیمون نشده. 

عزیزم غصه نخور بذار فکرت آزاد و باز باشه بتونی فکر کنی و تصمیمای عاقلانه بگیری. عزیزم غصه بخوری یا نخوری تغییری تو شرایط ایجاد نمیشه سعی کن روحیه تو حفظ کنی و به خانوادت بگی و برو دنبال حق و حقوقت 

ی بار گفتم گفت ن حسی ندارم و فقط ی بار چک کردم ولی زر میزنه منم غرورم اجازه نمیده بگم مرتب چک‌میکنی

خوب میکنی حساسیت نشون نمیدی،شاید فقط کنجکاویه، بذارش به حال خودش یه مدت به خودت برس و دنبال آرامش و خوشحالی خودت باش، توجه مطلق روش نداشته باش و اون تمرکز رو به سمت خودت ببر

خیلی مشکل دارند خودشون تحمل دیدن غمشون رو ندارم هی به خودم میگم ولش کن شوهرتو بذار هرگوهی میخواد بخو ...

بترسونش

برو خونه بابات و بهش بگو دیگه نمیتونم باهات ادامه بدم میخوام جداشم.تااحس خطر کنه و‌ بیاد به دست و پات بیوفته

پس ان شاء الله درست میشه،فقط حساسیت به خرج نده و به قول اون دوستمون بیشتر رو خودت تمرکز کن و برای خو ...

عزیزم با دو خط آخرت موافق نیستم. مگه ایشون انسان نیس که به یه مرد خیانتکار بگه فکراتو بکن ببین منو میخوای یا نه ؛ تازه بعد ازاینکه دوباره خیانت کرد؟ مگه یه خانم سر راهیه؟

این خانوم باید ببینه اون آقای عتیقه رو میخواد یا نه؛ و نباید اعتماد بنفسش پایین بیاد. 

عزیزم با دو خط آخرت موافق نیستم. مگه ایشون انسان نیس که به یه مرد خیانتکار بگه فکراتو بکن ببین منو م ...

اینو که اول گفتم، باید اول خودش ببینه میخواد جدا شه یا بمونه. در مورد حرف منم  شما درست میگی، ولی خود من برای اینکه ببینم طرفم چی میخواد شاید میگفتم. 

شوهرت خیالش راحته که شما جدا نمیشی واسه همین به خودش جرات میده باز پروفایل اون زنیکه رو چک کنه. این کار اصلا نرمال نیس بعد از خیانتش. اگه هیچ رابطه ای نداشتن میتونس بگه همینجوری چک میکنم ولی وقتی این حرفا بینشون رد و بدل شده معلومه هدف شوهرت چیه و ۹۰ درصد احتمال میدم رابطه داشتن.

بهش بگو برو با همون زنیکه زندگی کن به سلامت. جون خودتو آزاد کن و قدر خودتو بدون.

میگن:

از آن نترس که های و هوی دارد

از آن بترس که سر به توی دارد