2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 60 پست
با گوشیش برا خودت لایو لوکیشن دائم بفرس بعدش چندتا پیام رندوم بذار که بره بالا متوجه نشه تو تلگرام د ...

اخه لوکیشنش‌چه کمکی بم میتونه کنه عقدیم‌ کارای خونمونو داریم بازسازی میکنیم داره انجام میده هرجایی ام بره میتونه بگه رفتم وسایل بخرم خوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمو دقیقا نمیدونم قدش ۱۷۸ وزنش ۱۱۰خودم قدم ۱۶۵ وزنم ۶۵

گلم حدس میزنم

طبعتون سودا باشه، انگشتاتون کشیده هست، تحمل سرما دارید؟ دستاتون گرم هس یا سرد

شوهرتپن که طبعش دموی وگرم هست

سن دوتاون بگو

آخرین بار ازم درخواست کرد من خودم شرایطشو نداشتم اصلا از اون وقت شروع شد این داستان امروز به شوخی به ...

مردا ازین حرفای مفت زیاد میزنن مهم نیست اینا 

میخواسته مثلا تورو ترغیب کنه که بری سمتش ولی متاسفانه فن بیانشون مسخرس 

من بعید میدونم کاری کرده باشه فک میکنم حساس شدی چون مردا زود خودشونو لو‌ میدن تو اینجور موارد 

گوشیش رو برمیداری واکنشی داره؟

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
همچی بهم میریزه همچی از طرفی ام ۱ماه مونده عروسیمون

هیچی به هم نمیریزه

فدای سرت که فقط یک ماه مونده

اصلا نترس

وگرنه عین من حسرت اون روزیو میخوری که فقط یک ماه مونده بود به عروسیت

الان با بچه گیر کردم

به قول مامانم تو فقط ستون رو زدی

سقف رو نزدی هنوز

بزن خراب کن اگر گند زده

نترس

اوه اوه این بده.اول نشون بده از حرفش بدت اومده .ببین رابطه کامل نداشته باش ولی زیادی دورش باش ، یج ...

نشون دادم بدم میاد بعد گفت بابا من تو رو ول کنم کجا برم شوخی کردم اصلا اونارو میخام چیکار وقتی خودم دارم منظورم اینه ک چند وقته حواست بم نیست 

اخه لوکیشنش‌چه کمکی بم میتونه کنه عقدیم‌ کارای خونمونو داریم بازسازی میکنیم داره انجام میده هرجایی ا ...

خب وقتی شب میگی داره میره خونه و از حالت عادی دیرتر میرسه میتونی چک کنی ببینی کجاس 

یا مثلا اگه دروغ بگه که دارم میرم فلانجا و جای دیگه ای باشه متوجه میشی 

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
خوب اینجوری ممکنه خراب کنی. البته بستگی به رابطتون هم داره، من همیشه چنین سوالایی رو از خودش میپرسم ...

بنظرت  ازش بپرسم یا بگم قانع نشدم که چرا دوبار بهم شب بخیر گفتی درصورتی ک دو ساعت زودتر به خودم یبار گفته بودی 

گلم حدس میزنمطبعتون سودا باشه، انگشتاتون کشیده هست، تحمل سرما دارید؟ دستاتون گرم هس یا سردشوهرتپن که ...

بله انگشتام کشیده است تحمل سرما رو نه زیاد اما از گرما متنفرم 

دستام همیشه عادیه نه گرم نه سرد همسرم ۲۲سالشه من ۱۹

مردا ازین حرفای مفت زیاد میزنن مهم نیست اینا میخواسته مثلا تورو ترغیب کنه که بری سمتش ولی متاسفانه ف ...

اصلا واکنشی نداره وقتی گوشیش دستمه اصلا اصلا درصورتی ک خودم هیچی توی گوشیم ندارم ولی دست میزنه دست و پامو گم میکنم