2777
2789
عنوان

واقعاً نمی‌دونم چطوری یه گوشی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 39 پست
همه جا چک میخوان همه جا به بابام میگیم برو چک بگیر میگه به من چک نمیدن نمیره که نمیره میگه شرایطش رو ...

آشنایی چیزی نداری که دسته چک داشته باشه؟ الان اکثرا همه دارنا.یا میتونی بری از موبایل فروشیا موبایل دست دوم بگیری حرف بزنی باهاشون هرماه یه مبلغی بدی .شرایطت رو بگی شاید قبول کنه یکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه این کنکور که خودتونو بخاطرش مریض و افسرده کردین.مگه اونی که کنکور نداده شاغ نشده؟ نتونسته زندگی کنه؟اهمه چیتون شده کنکور.البته اینکه خانواده هم فشار میاره بی تاثیر نیست ولی خب همه چیز درسو کنکور هم نیست

آشنایی چیزی نداری که دسته چک داشته باشه؟ الان اکثرا همه دارنا.یا میتونی بری از موبایل فروشیا موبایل ...

آشنام کجا بود 

آشناها یا میخوان سر به تنمون هم نباشه یا خودشون از ما بدبخت ترن 

این کاربری دومم هست 

چیه این کنکور که خودتونو بخاطرش مریض و افسرده کردین.مگه اونی که کنکور نداده شاغ نشده؟ نتونسته زندگی ...

خب میگین چیکار کنم 

تو زندگیم حسرت کوچکترین چیزا به دلم موند 

حسرت یه دانشگاه هم به دلم بمونه؟

بعدشم کنکور باشه یا نباشه من افسرده و مریض هستم 

خیلی‌ ساله که افسرده و مریضم 

این کاربری دومم هست 

یه سوال .خداوکیلی با رضایتت خودت داریی برا کنکور تلاش میکنی یا با فشار خانواده و حرف بقیه؟

دلم میخواد حسرت رشته ای که دوست دارم هم به بقیه حسرتام اضافه نشه 

اگرنه من در هر حال آینده ای ندارم 

این کاربری دومم هست 

خب میگین چیکار کنم تو زندگیم حسرت کوچکترین چیزا به دلم موند حسرت یه دانشگاه هم به دلم بمونه؟بعدشم کن ...

اگه خودت میخوای که نه حرفی نیست ولی با حرف و زور مامان و بابا و حرفای فامیل به خودت فشار نیار.حس میکنم تو یه شرایط و فشار روانیه بدی قرار گرفتی 

اگه خودت میخوای که نه حرفی نیست ولی با حرف و زور مامان و بابا و حرفای فامیل به خودت فشار نیار.حس میک ...

کنکور که به میل خودمه 

ولی راجع به شرایطم درست حس می‌کنی

این کاربری دومم هست