2777
2789
ولی من با روزی پنج ساعت تموم نمره های سال یازدهمم‌ بیست شده بود :)تازه اینکه سر کلاس اصلا گوش نمیداد ...

عزیزم رقابت سر کنکور تجربی و پزشکی بالاست

چون خودم تجربی بودم و تجربه کنکورشو دارم بهت میگم

کلی معدل بالا داریم رقابت سر بیست پنج صدمه

باید ساعت مطالعه بالا و با کیفیت داشته باشی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی دوست عزیز؟روزانه تحصیل رایگانهبا شهریه پرداز اشتباه گرفتی؟

کی گفته مجانی هست روزانه !!!چندسالته شما؟؟؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

من ۲۰ سالمه و دانشجوی پزشکیمشما چند سالته؟ تحصیلات آکادمیک داری شما که نمیدونی دولتی تحصیل رایگانه؟

چه رشته ای کدوم دانشگاه کدوم شهرین ک اصلا پول ندادین مجانی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

چه رشته ای کدوم دانشگاه کدوم شهرین ک اصلا پول ندادین مجانی

باورم نمیشه دارم این حرفو به یه آدم بالغ توضیح میدم

من لوکیشن محل تحصیلمو نمیدم

دانشگاه دولتی یعنی تحصیل رایگان و شهریه پرداز و آزاد همراه پرداخت شهریه

حداقل یه سرچ کنید

عزیزم رقابت سر کنکور تجربی و پزشکی بالاستچون خودم تجربی بودم و تجربه کنکورشو دارم بهت میگمکلی معدل ب ...

شما دانشجوی پزشکی هستید ؛ درسته؟؟

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

باورم نمیشه دارم این حرفو به یه آدم بالغ توضیح میدممن لوکیشن محل تحصیلمو نمیدمدانشگاه دولتی یعنی تحص ...

شما رشته و شهر دانشگاه پزشکی تو بگین نترسین ترور نمیشین 

شما رشته و شهر دانشگاه پزشکی تو بگین نترسین ترور نمیشین

باورم نمیشه این بحث مسخره رو دارم میکنم

خدانگهدار دوست عزیز

دفعه ی بعد اطلاعاتت رو ببر بالا بعد نظر بده و بقیه رو به اصطلاح راهنمایی کن