2777
2789

یک دفعه میرم می بینم هزار تا پیام اومده

خیلی بچه سالن به نظرم 

کلا حس بدی میدن آدمایی که زیاد پیام میدن توی گروه 💅

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین هنوز کلاس ها شروع نشده واقعا بی کاریمولی من خیلی خودمو کنترل میکنم که هیچ پیامی ندم😂

من که هنوز تو گروه اصلی که برای رشته مون هست نرفتم ولی تو گروه که برای دانشگاه هست رفتم کلا چند نفر گفتن ما فلان رشته هستیم کسی هست یا نه من با این که هم رشته بودم چیزی نگفتم چون داستان میشه بعدا کلا اگه زیاد صحبت کنی پسرا میان پی وی دیدم یک پسره به دختره که کلی پیام داد بود تو گروه گفت میشه بیام پی وی فک کن هنوز کلاس ها شروع نشده دراما درست کردن برای خودشون من اصلا حوصله و اعصاب ندارم بخدا 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

من که هنوز تو گروه اصلی که برای رشته مون هست نرفتم ولی تو گروه که برای دانشگاه هست رفتم کلا چند نفر ...

اره دقیقا یکی میگفت پسرا رفتن پی ویش 

بعد اسکرین گذاشته بود توی گروه😂

از این نظرم بهش فکر نکرده بودم راست میگی ها

اره دقیقا یکی میگفت پسرا رفتن پی ویش بعد اسکرین گذاشته بود توی گروه😂از این نظرم بهش فکر نکرده بودم ...

اره بعد میرن تو دانشگاه با بقیه پسرا مسخره میکنند طرف رو 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

اره بعد میرن تو دانشگاه با بقیه پسرا مسخره میکنند طرف رو

وای خدا جدی میگی ؟

من اصلا فکر نمیکردم همچین شخصیت هایی باشه

مرسی که گفتی

حواسمو جمع میکنم از این به بعد 🤧

وای خدا جدی میگی ؟من اصلا فکر نمیکردم همچین شخصیت هایی باشهمرسی که گفتیحواسمو جمع میکنم از این به بع ...

موفق باشی ببین در کل زیاد به کسی رو ندی خودت راحت تری من می‌خوام همین کارو بکنم احساس آرامش دارم اینطوری چون من اعصابم ضعیفه بشدت حوصله دراما ندارم 

موفق باشی ببین در کل زیاد به کسی رو ندی خودت راحت تری من می‌خوام همین کارو بکنم احساس آرامش دارم این ...

افرین بهترین کاره

بعد مردم هم از کوچیک ترین حرکتی برای ادم دراما درست میکنن

افرین بهترین کارهبعد مردم هم از کوچیک ترین حرکتی برای ادم دراما درست میکنن

اره واقعا من چون دختر خاله ام سال بالایی م هست پرسیدم ازش کلا اینو گفت بهم که بعضی دخترا حتی از پسرا هم بدتر هستند یعنی گفت مثلا با پسر ها میتونی در حد جزوه و مطالب درسی کمک بگیری ولی دخترا نه خیلی دو رو هستند