الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب ببین هنوز کلاس ها شروع نشده واقعا بی کاریمولی من خیلی خودمو کنترل میکنم که هیچ پیامی ندم😂
من که هنوز تو گروه اصلی که برای رشته مون هست نرفتم ولی تو گروه که برای دانشگاه هست رفتم کلا چند نفر گفتن ما فلان رشته هستیم کسی هست یا نه من با این که هم رشته بودم چیزی نگفتم چون داستان میشه بعدا کلا اگه زیاد صحبت کنی پسرا میان پی وی دیدم یک پسره به دختره که کلی پیام داد بود تو گروه گفت میشه بیام پی وی فک کن هنوز کلاس ها شروع نشده دراما درست کردن برای خودشون من اصلا حوصله و اعصاب ندارم بخدا
گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
افرین بهترین کارهبعد مردم هم از کوچیک ترین حرکتی برای ادم دراما درست میکنن
اره واقعا من چون دختر خاله ام سال بالایی م هست پرسیدم ازش کلا اینو گفت بهم که بعضی دخترا حتی از پسرا هم بدتر هستند یعنی گفت مثلا با پسر ها میتونی در حد جزوه و مطالب درسی کمک بگیری ولی دخترا نه خیلی دو رو هستند
گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️