2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر سابقم باهام اینکار و کرد!تو تایپ من نبودی و نیستی ، اشتباه کردم باهات ازدواج کردم ، کنار تو نمی ...

من مجردم 

ولی واقعا ترسناکه 

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

عین شوهر من گفت دیگه دلیلی برای ادامه دادن نمی بینم و طلاق میخوام رفت دادخاست داد . منم یه مدت ناراح ...

ولی اعتماد به نفس و غرور آدم نابود میشه 

من با اینکه مجردم ولی از دیدن تاپیک استرس گرفتم🥲

واقعاا حیف زن هااا

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

ولی اعتماد به نفس و غرور آدم نابود میشه من با اینکه مجردم ولی از دیدن تاپیک استرس گرفتم🥲واقعاا حیف ...

عکس نمیاد وگرنه عکس میدادم به قول خودت اعتماد به نفسم صفر شده حس میکنم زشتم ولی نیستم

عکس نمیاد وگرنه عکس میدادم به قول خودت اعتماد به نفسم صفر شده حس میکنم زشتم ولی نیستم

من همیشه از این ترس دارم یکی از ظاهرم ایراد بگیره...😩

چون به شدت حس زشت بودن دارم

مایل به تمایل

😁😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ولی اعتماد به نفس و غرور آدم نابود میشه من با اینکه مجردم ولی از دیدن تاپیک استرس گرفتم🥲واقعاا حیف ...

واقعا هم ترسناکه 

از خدا همیشه یه همسر وفادار و خوش اخلاق بخواه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد