2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون احتمالا داره خیانت میکنه دختر احمقی نشی مهریه تو ببخشی اون ۱۴تارو همین الان ازش بگیر بعد سیکشو بزن وگرنه به هیچ وجه کوتاه نیا از حقت طلاق هم نگیر اون می خواد مفت مفت زندگیتو خراب کنه بعدم به ریشت بخنده 

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

اتفاقا من ازدواج دومم و طرفم یکمی مردد شده و میخواد بره مشاوره ،اگه میخواد زندگی دومم تباه بشه میخوام اصلا شروع نشه واقعا تحمل شکست دیگه ای رو ندارم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
ولی من دلم میخواد یه سیلی بزنم دهن فامیلای فضولم ک تا فیها خالدون منو درنیارن اروم نمیشنعوضیا

خب اونا فامیلن واسه فضولی میپرسن. ولی من میپرسم چون منم بایکی بودم گذاشت رفت. دارم میپرسم ببینم دوستمون چکار کرد شاید خودم اروم شم. 

شماهم، همه رو به یه چشم نبین 

شما که شاتو نزاشتیولی موندن تواین زندگی هم بی فایده است وچک کردن پیامای سالای قبلم دردی رو ازت دوا ن ...

نه عزیزم بهونه برای خراب کردن زندگیم بخدا اول زندگی نه خونه داشت نه ماشین حسابی چقدر چک پاس کردم چقدر پول دادم بهش یه انگشتر فروختم خونه تمدید کنه حالا که خونه خریده میگه روزای ندیده تو باهام دیدی تو پول دوستی و اینا...

همسر سابقم باهام اینکار و کرد!تو تایپ من نبودی و نیستی ، اشتباه کردم باهات ازدواج کردم ، کنار تو نمی ...

نفهمیدی چرا اینکارو باهات کرد درکت میکنم چقدر شکستی مهریه هم داد بهت؟