2777
2789
خیلی من ازشوک زیادهمونجا جیغ زدم تاغیب شد اومدم بیرون باز داخل هیچی نبود تای مدت فک میکردم توهمه ولی ...

واقعا یه وقتایی اتفاقایی میفته ک تا کسی نبینه باور نمیکنه. در حالیکه کاملا حقیقت بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوجوان بودم توی ماه رمضون توی بازار بودم اذان ظهر زد. رفتم وصو گرفتم رفتم یه مسجد بازار. یه شهر کوچی ...

وحشتناک بوده خوبه سکته نکردی از ترس

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

یکی دیگ داستان همسایه هامون ی پسر خوشگل وخوشتیپ فوق العاده کثیف وفاسد داریم باهمه بوده وزن داره با زنای همسن ننش یعنی همسایه هامون ک همه چاددی ومذهبی گروهی س ک س میکردن وپول بهشون میداده ودوستپسر یکیشون بوده ک خیلی وقت یعنی ماه ها باهمن زنه سقط میکنه حالا یکی از بچه های همسایمون ک خبر داشت ونمیگفت اومد برام تعریف کرد ومن دعا کردم لو برن وفرداش نصف شب لخت گرفتنش

واقعا یه وقتایی اتفاقایی میفته ک تا کسی نبینه باور نمیکنه. در حالیکه کاملا حقیقت بوده

بعضی اتفاقا وچیزا توهمن ولی یچیزایی هستن کاملا واقعین مث جادو جن دارن پول میدن طرف براشون کار انجام بده درحالیکه ی عده باز باور ندارن

من تو یه پیجی دیدم کد ثروتو محبتو اینچیزا میزاشت مثلا میگفت این اعدادو ۵۰ بار بگید بعد منه خنگم شروع کردم به انجام دادن اینا یه شب دراز کشیده بود مامانمم پیشم بود  جز مام هیچکس تو خونه نبود یه دفعه یکی بغل گوشم اسممو گفت به ماماتم گفتم تو بودی اسممو گفتی گفت نه ولی من واقعا شنیدم بعدها فهمیدم با این کدا یه جور احضار انجام میدن 🤕

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

خونه مامانم اینا یه اتاق داشت هر کی شب اونجا می خوابید از یه دست غیبی کتک می خورد. مهمونا حاضر بودن تو کوچه بخوابن ولی جاشونو اونجا نندازن. یه بار که مامانمینا ده دوازده روزی سفر بودن بعد از برگشت می بینن روی میز اون قسمت خونه که خاک روش نشسته جای دستایی با هفت هشت تا انگشت مونده. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من تو یه پیجی دیدم کد ثروتو محبتو اینچیزا میزاشت مثلا میگفت این اعدادو ۵۰ بار بگید بعد منه خنگم شروع ...

جدی میگی؟ منم دیدم از این کدا و دوس داشتم انجام بدم اما ندادم. آخه چرا باید احضار کنن؟ چی بهشون میرسه؟

جدی میگی؟ منم دیدم از این کدا و دوس داشتم انجام بدم اما ندادم. آخه چرا باید احضار کنن؟ چی بهشون میرس ...

نمیدوم والامنکه ترسیدم دیگه ادامه ندادم خداروشکر دیگه نشنیدم

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻