2777
2789

بچها من یه دوست داشتم قبلا هم براش ی تاپیک زدم دلنشجوی پزشکی بود سال اول با ب پسره ک اونم دانشجوی پرشکی بود ولی سال اخر رفت توی رابطه بماند ک هزار بار بهش خیانت کرد بازیش داد همه کار کرد و بعد هم ولش کرد (رابطه هم داشتن)این دختره هم این پسره اولین دوست پسرش بود تا قبل این روستا بود و خانوادش بسته و سریییع با دو تا قربون صدقه ی این پسره و زبون بازیش فاز عاشقی برداشت کادوهای گرون براش میخرید براش غذا میپخت حاضر شد باهاش رابطه داشته باشه حالا پسره به هر دلیلی رفت با یه نفر دیگه الانم خبر رسیده ک داره عقد میکنه تازگی منم چون توی عقد جدا شدم و خودمم حالم خوب نبود رفتم به دوستم پیام دادم باز ک باهاش درد و دل کنم بگید خبب

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگر انقد عقلتون زایل شد که خواستین یک کاری کنین حداقل دیگ حواستون به بکارت باشه😑😑

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

دختره خوشگله بچها واقا یعنی تو دانشگاهم هم‌ن موقع درخواست زیاد داشت هیکلش همه چی شحتی صداشم نازه دختر درس خونیم بود خانوادشم خدایی خوب بودن پدر خوب و زحمت کشی داشت براش ماشین گرفت همون سال اول ک دانشگاه میومد 

ولی پسره هیچی نداشت اونموقع دختره میبرذ میووردش میرسوندش جایی وقتی میخواست بره حالا پسره ی چند سالیه داره کار میکنه و وضعش بهتر شده ولی اونموقع هیچی نداشت

الان دختره با ی پسره دوسته ۶ماهه پسر خوبیه دوستن باهم اما قصدش جدیه چند بار تاحالا گفته میخوام بیام خاستگاری دختره گفته فعلا نه بنظرتون ماجرارو بهش بگه یا نه

بنظر من اگر پرسید چیزی از گذشته اگر نه لازم نیست

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

دختره خوشگله بچها واقا یعنی تو دانشگاهم هم‌ن موقع درخواست زیاد داشت هیکلش همه چی شحتی صداشم نازه دخت ...

نه نمیخواد بگه 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

دختره خوشگله بچها واقا یعنی تو دانشگاهم هم‌ن موقع درخواست زیاد داشت هیکلش همه چی شحتی صداشم نازه دخت ...

آخه ایشون بند رو آب داده شب عروسی بفهمه براش بد میشه همین اول بگه سنگین تره پسرا این‌چیزا رو خوب تشخیص میدن ربطی به پرده و اینام نداره