بچها من یه دوست داشتم قبلا هم براش ی تاپیک زدم دلنشجوی پزشکی بود سال اول با ب پسره ک اونم دانشجوی پرشکی بود ولی سال اخر رفت توی رابطه بماند ک هزار بار بهش خیانت کرد بازیش داد همه کار کرد و بعد هم ولش کرد (رابطه هم داشتن)این دختره هم این پسره اولین دوست پسرش بود تا قبل این روستا بود و خانوادش بسته و سریییع با دو تا قربون صدقه ی این پسره و زبون بازیش فاز عاشقی برداشت کادوهای گرون براش میخرید براش غذا میپخت حاضر شد باهاش رابطه داشته باشه حالا پسره به هر دلیلی رفت با یه نفر دیگه الانم خبر رسیده ک داره عقد میکنه تازگی منم چون توی عقد جدا شدم و خودمم حالم خوب نبود رفتم به دوستم پیام دادم باز ک باهاش درد و دل کنم بگید خبب
دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
بنظرم خودتی دوستت نیست روت نمیشه بگی خودمم صدرصد باید بگه اون پسره چ گناهی کرده
من؟من عقد بودم عزیمز اصلا اسم طرف تو شناسناممه چجوری مخفی کنم با کسی هم نیستم تاپیکامو بخون دارم میگم دعا کنید رابطمون درست شه برگرده دانشجوی پزشکیم نیستمعلوم ازمایشگاه بودم فارق التحصیل شدم😐
دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!