2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماها اصلا بیدار نمیشیم خود بچه میره یه چیزی از یخچال برمیداره میره مدرسه🤣

این بچه مستقل رو باید سرتا پاشو طلا گرفت. چون پسر من اسمشم یادش نمیاد صبح

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

چی میراری مگه

اکثرا ساندویچ . حالا یا پنیر گردو یا کوکو  یا فلافل یا پوره سیب زمینی.اغلب یه خوراکی سوپرمارکتی هم میذارم‌ کلوچه یا کوکی

این بچه مستقل رو باید سرتا پاشو طلا گرفت. چون پسر من اسمشم یادش نمیاد صبح

من که شوهرم لقمه صبحانمو اماده میکنه برام ، هنوز مستقل نشدم. منم مثل پسر شما صبحا اسم خودمم نمیدونم

یعنی بچه اتون صبحونه نمی‌دین که خودشون میرن؟

نه پسر من اصلا اون موقع نمیتونه بیدار شه صبونه بخوره. شش و بیست بیدار میشه میره دسشویی باز میاد تو تختش تا هفت. قدر یه دقیقشم میدونه

نه پسر من اصلا اون موقع نمیتونه بیدار شه صبونه بخوره. شش و بیست بیدار میشه میره دسشویی باز میاد تو ت ...

همسر من بیدار میشه، صبحان اماده میکنه میخوره. دویست بار میاد منو صدا میکنه. من بیدار میشم کور مال کور مال اماده میشم. لقمه مو میده دستم میرم سرکار.

خداروشکر یمدته، فعلا خونه نشینم ، عشق میکنم تا نه میخابم. 

نه پسر من اصلا اون موقع نمیتونه بیدار شه صبونه بخوره. شش و بیست بیدار میشه میره دسشویی باز میاد تو ت ...

خب شب زود بخوابون که اینطوری نشه سرحال باشه صبحونه خیلی مهمه شده بزور هم باید به بچه داد بخوره

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

همسر من بیدار میشه، صبحان اماده میکنه میخوره. دویست بار میاد منو صدا میکنه. من بیدار میشم کور مال کو ...

چه قدر خوب. ادم صبونه بخور باشه کلا خیلی خوبه. من اصلا دهنم باز نمیشه به صبونه. باور میکنی تو فصل مدارس که تنهام شاید تا ساعت دو نیم و سه عصر هم چیزی نخورم.. حتی چایی. پسرمم به من رفته متاسفانه. 

خب شب زود بخوابون که اینطوری نشه سرحال باشه صبحونه خیلی مهمه شده بزور هم باید به بچه داد بخوره

اره میدونم کل انرژی روز از صبونه تامین میشه. یه مدت کلاس اول بهش صبونه میدادم عو ق میزد گلاب به رووتون.