2777
2789
عنوان

بچه ها ی معجزه ای شده دوسدارم بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 41670 بازدید | 1514 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلی تاپیک پر بازدید شده شاید اصلا نبینی پیام منو ولی اگر دیدی لطفا برام بخون تا چند روز دیگه باید ۵۰۰میلیون پول بدیم و هیچی نداریم😓

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

عزیزم کلی تاپیک پر بازدید شده شاید اصلا نبینی پیام منو ولی اگر دیدی لطفا برام بخون تا چند روز دیگه ب ...

برات حمد خوندم 

چله زیارت عاشورا شهیدصفری بگیر 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

برات حمد خوندم چله زیارت عاشورا شهیدصفری بگیر

عزیزم مرسی که انقدر مهربونی منم برای شما حمد و صلوات فرستادم الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده اگر صلاحته.

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

عزیزم کلی تاپیک پر بازدید شده شاید اصلا نبینی پیام منو ولی اگر دیدی لطفا برام بخون تا چند روز دیگه ب ...

بشین حدیث کسا بخون 

و صلوات بگو درست میشه من خودم چک داشتم خیلی بیشتر از مبلغ شما جور شد 

هر ۵۰نفر ب۵۰نفر دسته بندی کردم ک بخونم نگران نباش

فدات شم مرسی مهربون ، انشالله هر حاجتی داری خدا بهت بهترینشو بده و همیشه شاد باشی و خوشبختترین🌹

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
عزیزم مرسی که انقدر مهربونی منم برای شما حمد و صلوات فرستادم الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده اگر صلا ...

الهی امین 

ممنونم عزیزم ان شالله بهترین ها نصیبت بشه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست