2777
2789
عنوان

بالا اوردن نوزاد

77 بازدید | 15 پست

پسرم هر بار که شیر میخوره بالا میاره خیلی بالا میاره 

برای چیه چیکار کنم خوب شه همش بیقراری میکنه اروقش‌رو هم‌میگیرم سه ماه تمام داره همش میخاد سینه رو مک برنه حتی یه ذره شیر هم بخوره بالا میاره 

رفلاکس داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

رفلاکس داره .

شایدم زیادتر از معده اش میخوره

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکس 

پدر من در اومد دخترم الان نه ماهشه خداروشکر دیگه خیلی خیلی کم بالا میاره ولی تا همین یکی دوماه پیش افتضاح نه برای من لباس گذاشته بود نه برای خودش یکسره دستمال به دست با آروغش همرو میریخت بیرون خوبم وزن نگرفت 

تعداد شیر دهی رو زیاد کن حجم کم تا نیم ساعت اصلآ ب هیچ عنوان زمین نذارش شکمشو ماساژ بده اروغ فراموش نشه اگه شیر خودتو میخوره زیره با بابونه دم کن بخور و کلآ چیزای گرمی و اما انشااللله غذا بخوره بهتر میشه باید ی مقدا تحمل کنی فعلآ

خیلی زیاد میخوره یعنی از زیر سینه میارمش بیرون گریه‌میکنه اصلا تا حالا وقتی که سیر هم شد باشه سینه ر ...

مامانم میگفت منم اینجوری بودم 

میخوردم میخوردم بعدش یهو همه را بالا میاوردم .دکتر گفته بوذ زیادی از حجم معدش میخوره 😑😑

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

از من هنوز ۲۲ روزش هست ولی متوجه شدم وقتی بیش از حد شیر میخوره با  اینکه آروق میگیرم بالا میاره 

همیش مثل پسر شما بالا نمیاره 

مثلا امروز بی قرار بود فقط شیر میخواست همش هم بالا میاورد

رفلاکس پدر من در اومد دخترم الان نه ماهشه خداروشکر دیگه خیلی خیلی کم بالا میاره ولی تا همین یکی دوما ...

از بس گریه میکنه دیگه‌کلافه شدم نمیدونم چیکارش کنم داروی رفلاکس بهش چی میدین؟ 

از بس گریه میکنه دیگه‌کلافه شدم نمیدونم چیکارش کنم داروی رفلاکس بهش چی میدین؟

دارو رفلاکس اینا میدادم ولی هیچ تاثیری نداشت اصلا دکترش گفت دوره داره وقتی به غذا بیفته به مرور کم میشه که شد به من گفت اگه مادر شیرینی جات بخوره از اونم میتونه باشه اگه نخوری کمتر میشه من دمتحان کردم