❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
پدر من در اومد دخترم الان نه ماهشه خداروشکر دیگه خیلی خیلی کم بالا میاره ولی تا همین یکی دوماه پیش افتضاح نه برای من لباس گذاشته بود نه برای خودش یکسره دستمال به دست با آروغش همرو میریخت بیرون خوبم وزن نگرفت
تعداد شیر دهی رو زیاد کن حجم کم تا نیم ساعت اصلآ ب هیچ عنوان زمین نذارش شکمشو ماساژ بده اروغ فراموش نشه اگه شیر خودتو میخوره زیره با بابونه دم کن بخور و کلآ چیزای گرمی و اما انشااللله غذا بخوره بهتر میشه باید ی مقدا تحمل کنی فعلآ
دارو رفلاکس اینا میدادم ولی هیچ تاثیری نداشت اصلا دکترش گفت دوره داره وقتی به غذا بیفته به مرور کم میشه که شد به من گفت اگه مادر شیرینی جات بخوره از اونم میتونه باشه اگه نخوری کمتر میشه من دمتحان کردم
مثل دختر من .زیاد میخورن .وقتی میخوابونیش روی یک سطح شیب دار ملایم بزار .اینطوری کمتر بالا میاره .مقدار شیر کم بده به دفعات بیشتر.من سونوگرافی هم بردم .