2777
2789
عنوان

جلوی مهمونا دعوا کردیم ابرو حیثیتمون رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 53 پست
شما مثلا دختر بزرگی به جای اینکه تو این وضعیت میونه داری کنی خواهرت یه کم نصیحت کنی یا خودت برای خوا ...

قسم خوردم فردا صبح زود میرم ولی میدونم بعدش بابام با مامانم دعوا میکنه که چرا تنها رفت چیکارش کردی رفت و وسط این دعواها دوباره خواهرم اذیت میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عمل قلب بابات انجام نشد؟این مهمون هاتون نرفتن؟

عجب اوضاعیه!

پدر مادرت واسه چی میخوان طلاق بگیرن اصلا چرا مادرتو تشویش به طلاق میکنی؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

قسم خوردم فردا صبح زود میرم ولی میدونم بعدش بابام با مامانم دعوا میکنه که چرا تنها رفت چیکارش کردی ر ...

زودتر برو. موندنت دردی دوانمکنه که هیچ بدتر داری هیزمبه اتیش میریزی. دعوای بابات بهتره تا دعوای تو و خواهرت. 

قسم خوردم فردا صبح زود میرم ولی میدونم بعدش بابام با مامانم دعوا میکنه که چرا تنها رفت چیکارش کردی ر ...

نترس ... خواهرت با این زبونش اذیت نمیشه

هنوزم دلت برا مادرت نمیسوزه؟؟؟

خدا به مادرت صبر بده  با این دختراش

همتون حق دارین خواهرت سر قضیه مدرسه از طرفی هنوز سنش کمه و درکی به اون صورت نداره مامانتم درگیر حلی ...

نه خواهرش هم حق نداره... کلاس چهارم هست

چون جشن میلیون داشتن.

واقعا دختر ۱۰ ساله ،باید به مادرش بگه ،برو بمیر ؟؟!!

عزیزم عمل قلب بابات انجام نشد؟این مهمون هاتون نرفتن؟عجب اوضاعیه!پدر مادرت واسه چی میخوان طلاق بگیرن ...

نه عمل نکرده هر دفعه میپرسیم عمل کیه ؟ میگن یه هفته ده روز و این یه هفته ده روز اصلا ازش کم نمیشه 

نه عمل نکرده هر دفعه میپرسیم عمل کیه ؟ میگن یه هفته ده روز و این یه هفته ده روز اصلا ازش کم نمیشه

چندتا بچه ایید؟مادرت و خودت چند سالتونه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

واقعا دلم برای مادرت میسوزه

یه ذره احترام نداره تو اون خونه

از دختراش گرفته تا شوهرش همه ازش طلبکارند

همش هم تقصیر پدره!!پدری که احترام زنش نگه نداره بچه هاش هم همین رفتار دارند!!شمایی که دختر بزرگی احترامش نگه نمیداری از خواهر کوچکت انتظاری نیست!!

رفتارتون درست کنید و انقدر از حس مادرانه یه زن سواستفاده نکنید یه جا تموم میشه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نترس ... خواهرت با این زبونش اذیت نمیشههنوزم دلت برا مادرت نمیسوزه؟؟؟خدا به مادرت صبر بده با این دخ ...

شرایط مامانم دقیقا مثل من شرایط من و خواهرمه تو یه خونه زندگی میکنیم دیگه . برای چیش دلم بسوزه ؟ فقط دلم برای خواهرم میسوزه

واقعا دلم برای مادرت میسوزهیه ذره احترام نداره تو اون خونهاز دختراش گرفته تا شوهرش همه ازش طلبکارنده ...

آآی گل گفتی

دلیل اینکه مادرشون رو آدم حساب نمیکنن

این هست که پدرشون ،این زن رو آدم حساب نکرده

و گرنه بچه ۱۰ ساله ،چرا باید جرات کنه به مادرش بگه خفه شو

یا برو بمیر و...

نه خواهرش هم حق نداره... کلاس چهارم هستچون جشن میلیون داشتن.واقعا دختر ۱۰ ساله ،باید به مادرش بگه ،ب ...

من خودم الان بستری هستم دخترمم دقیقا کلاس چهارمه بخدا کا درکش ازین دختر مثلا دانشگاهی بیشتره. کلاس چهارم دیگه بچه نیست که درکی از اطرافش نداشته باشه 

شرایط مامانم دقیقا مثل من شرایط من و خواهرمه تو یه خونه زندگی میکنیم دیگه . برای چیش دلم بسوزه ؟ فقط ...

تعجبه که واقعا مادرتان رو درک نمیکنین به عنوان یه دختر

دختر ۱۰ ساله من اگه بهم بگه خفه شو یا بمیر

چنان میزنم تو دهنش ،که ۱۰ دور ... دور خودش بچرخه

و دوباره جرات نکنه حرف مفت بزنه بهم

آآی گل گفتیدلیل اینکه مادرشون رو آدم حساب نمیکنناین هست که پدرشون ،این زن رو آدم حساب نکردهو گرنه بچ ...

همینه 

من همسرم پسرم بهم بگه تو یه نگاهی بهش میکنه از صدتا فحش بدتر سریع خودش جمع میکنه

بعضی بچه های امروزی همش طلبکارند!!هیچی به چشمشون نمیاد!!حالا انگار یه تزئین غذا چی هست ؟؟انقدر همه چیز براشون ایده آل تحمل هیچ کاستی رو ندارند ! 

یعنی چی یه دختر 10 ساله به مادر بگه خفه شو برو بمیر...

دختر که حدود 20 سالشه هیچ درکی نداشته باشه از موقعیت مادر؟؟،

انگار مادر ماشین که همش باید خدمات بده بدون هیچ کاستی!!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏