2777
2789
عنوان

بعد مادر شدن قدرتتون بیشتر شد تو خانو اده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6966 بازدید | 199 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین واقعا موقعیت عجیبی هست خیلی خوشحال شدم گفتی منو درک کردی🥹💕 بنظر شما چی باعث میشه این اتفاق بی ...

دقیقااااا همینه 

مثلا قبلا عروسی میرفتیم سکت فامیل شوهر من تک و تنها میموندم 

و همه با دختراشون یا دوستشون میگفتن میخندیدن میرقصیدن

الان که دخترمو دارم اصلاااااااااا دیگه حس تنهایی سابق رو ندارم 

یا قبلا که بچه نداشتم از تنهایی مجبور بودم همش برم خونه مادرشوهر الان جوری سرگرم بچه هامم که سالها اونارو نبینم یادمم نمیان 

بعد بچه که من خیلی تعغیر کردم نمیدونم برای شمام اینطوری باشه یا نه 

وا چه ربطی دارهههههه قوی تر و قدرت 😂😂😂 همه به اخلاقت ربط داره نه بچه خدایاا

خب من ترسو ام   نمیتونم زیاد نه بگم

ولی جاری هام همشون خیلی ابهت دارن

و بچه هم دارن

تو ذهنم اینجوری نتیجه گرفتم که حتما بچه باعث میشه قوی بشم😂 اخه جاری هام گاهی میگن ما هم اولش مثل تو بودیم بعد فهمیدیم باید زرنگ باشیم و اینا

این حرفا هم به تفکراتم دامن زد🤣

اره همیشگی نیست من خیلی اوقات چون واسه بقیه کاری میکنم از برنامه های خودم عقب میوفتمهم کارمندمهم یک ...

انشالله موفق باشی عزیزم همینکه اینقدر توی اجتماع هستی و تلاش میکنی خودش خیلی خوبه .. روی این یک موردم کار کن که قرار نیست همه از تو راضی باشن توی زندگی مشترکم به نظر من اقا خیلی مهمه اگر همسر خوبی داری که ازتم حمایت میکنه اولویتت همیشه ارامش خودت و همسرت باشه نه راضی نگه داشتن اطرافیان احترام و حرمت جای خود ها ... هیچوقت رک به کسی چیزی نگو بعضی ادما از حسادتت باعث برهم خوردن میونت با همسرتم میشن

بابا منظورم اصلا این نیست نمیگم اونا بیشتر دوستم داشته باشن منظورم اینه خودم بزرگانه تر میشم اخه جار ...

عزیزم خیلیا اینطوری بودن که بچه دار شدن همینطوری که میگی شدن دقیقن . به حرفه هیچکس نگاه نکن دقیقن همینطور میشی . ولی میتونی رو خودت کار کنی یکی دوبار رک باشی درست میشی یبار رک باشی تمومه

چه خوببنظرتون چرا اینجوری میشهمنم تازه میخوام به بچه فکر کنم برنامه بچینیم یکی بیاریمولی قدرتش رو اح ...

یکی کمه واقعا 

دو تا عالیه اینو بگم یکی بچه شکنجه میشه.

هورمون ها منظم میشه بنظرم و تبدیل میشی به یه آدم شجاع و با ثبات 

عزیزم ۱۰۰ سال پیش نیستشما به عنوان یه مادر باید قوی باشی تا بتونی از حق بچت دفاع کنی و الگوی خوبی بر ...

چجوری اصلاح کنم 

رشد میکنم ها ولی خیلی مورچه ای

میخوام یکدفعه ازین رو به اون رو بشم

بااحترام به نظره بقیه عزیزان صددرصد بی تاثیرنیست مگه نشنیدی میگن بچه بیاری میختو کوبوندی...قابل تعمی ...

چه جالب که واسه این تفکرم ضرب المثل هم هست🤣 پس تو حافظه تاریخیم بوده 

من کلا از اول جایگاه خاصی نداشتم😂جاریم بسیار محبوب بود

جاریم ۹ سال بود ازدواج کرده بود و بچه نمیخواستن

من که باردار شدم با توجه به اینکه دخترم تنها نوه میشد من کانون توجه شدم

اما دقیقا یک هفته قبل از زایمان من،جاریم خبر بارداریشو داد😂😂

لابد سریالهایی مثل جومونگ نگاه میکنی و فکر میکنی ولیعهد رو به دنیا آوردی و قدرتت بیشتر شده و ملکه ی مادر شدی 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم