2777
2789
عنوان

چرا هنوز با شوهرتون زندگی میکنید

188 بازدید | 25 پست

منظورم اینه که دلیلتون برای اینکه هنوز به زندگی باهاش ادامه میدید چی هست؟

من همسرم یکساله رفته آلمان و تا قبل رفتنش چون ۲۴ ساعت پیش هم بودیم وابسته هم بودیم و رفت تا بعد من با الحاق برم

و الان هروقت تلفنی حرف می‌زنیم ته تماسمون با دعوا و فحش تموم میشه و معتقده من ادمیم که اشتباهم و قبول نمیکنم و همیشه توی هر مشکلی مقصر منم 

امشبم باز اینکارو کرد و گفت تو اصلا قبول نمیکنی و نمیگی باشه غلط کردم درست میشم گفتم چون من میخوام برای همیشه مشکل و حل کنم نه اینکه در لحظه خرت کنم و باز مشکل تکرار بشه

گفتم اونی که داره تلاش می‌کنه بحث رو باز کنه برای اینکه ریشه ای حلش کنیم منم.. گفت ریدم تو تلاشت منم گفتم یکی دیگه قدرشو می‌دونه اگر تو ندونی و فحش داد و قطع کرد

اصلا نمیتونیم با هم حرف بزنیم خیلی فرسایشی شده و تنها دلیلی که الان دارم باهاش ادامه میدم وابستگی مالیمه و تمام علاقمو به خودش از بین برده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه فاصله خیلی اثرات منفی میذاره روی رابطه...

دلیل خودم اینه که دوستش دارم و با وجود کلی مشکل همیشه همراهیم کرده..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شاید،من اشتبامیکنم‌ولی حس میکنم شوهرت دنبال بهونس واس دعوا،واین ینی یجای کارمشکل داره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

حس خوبی نگرفتم امیدوارم زودتر تکلیف زندگیت معلوم شه یا جور بشه بری یا از دستش رها شی

وای تلفن میگم تعریف کن میگه چی بگم میگم مثلاً خونه داییت بودی چیشد چه بحث و حرفایی داشتین میگه چه سوال چرت و پرتیه

میگم تلفنی با کسی حرف زدی تعریف کن میگه چه سوال چرت و پرتیه 

میگم بگو تو دلت چی میگذره میگه آرزوم اینه تو عاقل بشی 

شاید،من اشتبامیکنم‌ولی حس میکنم شوهرت دنبال بهونس واس دعوا،واین ینی یجای کارمشکل داره

باورت میشه وسط صحبت چون وسط حرفم می‌پرید گریم گرفت که نپر وسط حرفم بهم خندید؟

بخاطر بچه هام

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
حالا نمیشه یکم‌خودداری کنی اینطور پیش بره یه دفعه گفت جدا شیم و ولت کرد برای همیشه

نمیدونم چیکار کنم با همه چیزم مخالفه 

همش غر میزنه کار کن درس بخون با دوستات بیرون نرو 

چرا تماسمون یه بوق بیشتر خورد 

باورت میشه وسط صحبت چون وسط حرفم می‌پرید گریم گرفت که نپر وسط حرفم بهم خندید؟

عزیزم اول بایدبفمی چرا،اینطوری رفتارمیکنه بایدتوضیح بده خب ینی‌اینقد،بی ضرفیته ک تارف،خارج تغیرکرد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔