2777
2789
عنوان

چرا هنوز با شوهرتون زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست
عزیزم اول بایدبفمی چرا،اینطوری رفتارمیکنه بایدتوضیح بده خب ینی‌اینقد،بی ضرفیته ک تارف،خارج تغیرکرد

میگه توی فشارم و تو درکم نمیکنی بهش میگم بیا حرف بزنیم مشکل رو حل کنیم کل حرفاش منو میکنه مقصر و بعدم با فحاشی قطع میکنه

داشتیم ولی به گریه من نمی خندید قبلا الان روانیم میکنه بعد بهم میخنده

بنظرم بخاطر دوری این مشکلات بوجود اومده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تلفن میگم تعریف کن میگه چی بگم میگم مثلاً خونه داییت بودی چیشد چه بحث و حرفایی داشتین میگه چه سو ...

نمیخام ته دلتو خالی کنم شاید سرش جایی گرم شده ک حتی تلفنی هم حوصله جواب دادن به چهارتا سوال سادتو نداره

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
میگه توی فشارم و تو درکم نمیکنی بهش میگم بیا حرف بزنیم مشکل رو حل کنیم کل حرفاش منو میکنه مقصر و بعد ...

عزیزم چرا تو مگ تو به زور فرستادیش؟

نمیخام ته دلتو خالی کنم شاید سرش جایی گرم شده ک حتی تلفنی هم حوصله جواب دادن به چهارتا سوال سادتو ند ...

خودش تند تند زنگم میزنه ولی هر وقت میخوایم عمیق حرف بزنیم که مشکلمون رو حل کنیم طاقت نمیاره

عزیزم چرا تو مگ تو به زور فرستادیش؟

نه ولی مهاجرت سختی داره و درکش میکنم ولی واقعا دو طرف مقصریم اون اصلا اشتباهات خودشو قبول نداره 

دیروز بحث کردیم صبح زنگ زدم آشتی کردیم عصر میگه تو بخاطر اینکه پول برات بفرستم زنگ زدی آشتی کنی

خودش تند تند زنگم میزنه ولی هر وقت میخوایم عمیق حرف بزنیم که مشکلمون رو حل کنیم طاقت نمیاره

منم همسرم ازم دوره بخاطر کارش اما خب مثلا هرماه یه بار همو میبینیم پشت تلفن واقعا نمیشه خیلی عمقی صحبت کرد چون اول اینکه شما بخاطر تنهایی بسیار تحت فشاری و زود رنج تکلیفتم ک هنوز روشن نیس بدتر وضعیت اونجای شوهرتو نمیدونم ک بخام قضاوتش کنم اما خب درکل نمیشه خیلی پشت گوشی متقاعدش کنی

میگه توی فشارم و تو درکم نمیکنی بهش میگم بیا حرف بزنیم مشکل رو حل کنیم کل حرفاش منو میکنه مقصر و بعد ...

اتفاقا باحرف زدن همه چی درس میشه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔