2777
2789
عنوان

میشه یکم دلداریم بدین🥲💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست
شما تو خانواده چندتا خواهر و برادر هستین؟جلوشون وایستا و هرچی که میگن جواب بدتر بهشون تحویل بده نذار ...

۲برادر که بود ونبودشون فرقی نداره یبار نگفتن ابجی چی لازم داری هروقتم کار کوچیکی ازشون داشتی یا فحش دادن یا کلا جواب نمیدن

۴ تا خواهر که از دشمنم دشمن ترن

همینم بخدا بدتر میکنن بدتر زخم میزنن همیشه سعی کردم جلوشون وایسم ک انقدر شکسته وخورد شدم  از روحی وجسمی💔🥲

با افتخار لرم❤️

شما تو خانواده چندتا خواهر و برادر هستین؟جلوشون وایستا و هرچی که میگن جواب بدتر بهشون تحویل بده نذار ...

اخرین تاپیکتو یهو دیدم خوشبحال خواهرت ک همچین خواهری داره من ارزوم بود یکی از خواهرهام مثل تو باشن

سالی ک من کنکور دادم شاید باورت نشه خودشون ب هر اب واتیشی زدن ک من قبول نشم حتی رفتن دعا گرفتن ک من قبدل نشم که از خودشون برم بالاتر🤦‍♀️

با افتخار لرم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲برادر که بود ونبودشون فرقی نداره یبار نگفتن ابجی چی لازم داری هروقتم کار کوچیکی ازشون داشتی یا فحش ...

چقدر خانواده شلوغی هستین و اصلا همو درک نمیکنید چقدر خواهر و برادرت بی شعور هستن نمیدونم چجور ادم هایی هستن ولی من هرکاری از دستم بر بیاد برای دوتا خواهرم انجام میدم جان هم براشون میدم 

چقدر خانواده شلوغی هستین و اصلا همو درک نمیکنید چقدر خواهر و برادرت بی شعور هستن نمیدونم چجور ادم ها ...

اره 

خانواده شما خانواده نرمالی هست باید همینجور باشه خانواده من غیر نرمال هست💔

با افتخار لرم❤️

چقدر خانواده شلوغی هستین و اصلا همو درک نمیکنید چقدر خواهر و برادرت بی شعور هستن نمیدونم چجور ادم ها ...

البته پدرم ۲ زن داشته بخاطر همین شلوغه

یه برادر و ۲ خواهرم از زن دومن

منتها خواهرهای تنی من با ناتنی من باهم هیچ فرقی ندارن هردو بد هستن

با افتخار لرم❤️

تو فکرم ارشد بزنم جای دور این تنها راهمه🥲💔

بخدا میشه 

من دختر عمم آنقدر شرایطش بد بود هم محدودیت داشت 

هم خانواده بشدت بد و سمی 

اما خوند وقتی هم دانشگاه قبول شد تا ۳ ماه داشت گریه و زاری  میکرد تا گذاشتن بره دانشگاه 

و الان بعد اون همه سال تحصیلی  مهاجرت کرد و رفت 

عزیز دلم راهی انتخاب کن که پشیمون نشی در آینده 

و فردا نگی کاش یکار دیگه میکردم 

بعضی چیزا دست خودت نیست مثل خانواده اما از یک جایی به بعد این دست توعه که زندگیت چطور باشه 

یک انتخاب ها و تصمیم هایی تو زندگی هستن 

مثل ازدواج که تو بعضی زمان ها بدترین تصمیم می‌تونه باشه 

چون  وقتی ما تو شرایط مناسبی نیستم انتخاب های مناسب هم نداریم! 

پس یجوری تصمیم بگیر و عمل کن که فردا نگی ای کاش راه دیگه رو رفته بودم🤍

اخرین تاپیکتو یهو دیدم خوشبحال خواهرت ک همچین خواهری داره من ارزوم بود یکی از خواهرهام مثل تو باشنسا ...

خیلی ممنونم ازتون 

وظیفه هرکسی هست که هرکاری از دستش بر میاد برای خواهر برادرش انجام بده ولی به ی شرطی که اون ها ادم باشن و قدر شناس باشن و بفهمن و تلافی کنن هرچیز متقابل هست هرجور باشی همون جور هم جواب کارتو دریافت میکنی 

برای کوری چشم دشمن هات و کسایی که بدت رو میخوان شبانه روزی تلاش کن تا موفق ترین دختر باشی تا دلشون بسوزه و از حسادت اتیش بگیرین فقط اراده کن دختر تسلیم نشو 

بخدا میشه من دختر عمم آنقدر شرایطش بد بود هم محدودیت داشت هم خانواده بشدت بد و سمی اما خوند وقتی هم ...

درسته نمیخوام شرایطم باعث بشه از زندگیم عقب بیوفتم😞

نمیدونم چطور ازت تشکر کنم بخدا شرمندم کردی انقدر برام وقت گذاشتی نوشتی بازم ممنونم ازت❤️هرچی  خوبیه انشالله نصیبت بشه❤️

با افتخار لرم❤️

مرسی که وقتت گذاشتی برام من خواهرم هیچوقت برام یبار اینجوری وقت نزاشته راهنماییم کنه همیشه تا بوده ...

خواهش میکنم دختر خوب 

برات بهترین هارو می‌خوام 

منتظرم بیای تاپیک بزنی و  تگم کنی  و قبولی ارشد تو بهم خبر بدی💗

یادت نرههه هاا

و اینو بدون همه ما مثل هم هستیم ، همه تو این دنیا به هر نوعی مشکل داریم

و خیلیا هستن که ده برابر ما مشکلات دارن 

اما اینکه  ما با این مشکلات چطور برخورد کنیم مارو متمایز از دیگران می‌کنه..

خیلی ممنونم ازتون وظیفه هرکسی هست که هرکاری از دستش بر میاد برای خواهر برادرش انجام بده ولی به ی شرط ...

فدات گلم

دقیقا هیچ‌چاره ای ندارم جز اینک ادامه بدم😞

ازتوام ممنونم که وقتت گذاشتی باهام صحبت کردی واقعا برام کمک کننده بود ایشالا به هرچی ارزو داری برسی❤️

با افتخار لرم❤️

فدات گلمدقیقا هیچ‌چاره ای ندارم جز اینک ادامه بدم😞ازتوام ممنونم که وقتت گذاشتی باهام صحبت کردی واقع ...

خیلی ممنونم ازت خواهرم برام مثل خواهر خودمی هرکاری داشتی در خدمتم 

بهم قول بده که قوی باشی و بتونی همه رو شکست بدی با وجود همه سختی ها و محدودیت ها تو قوی ترین و زرنگ ترین دختر هستی همیشه جلوی اینه به خودت بگو 

خواهش میکنم دختر خوب برات بهترین هارو می‌خوام منتظرم بیای تاپیک بزنی و تگم کنی و قبولی ارشد تو بهم ...

انشالله یادم میمونه تگت کنم🥹

درسته ولی منیک خانواده خوبی نداشتم میفهمم واقعا خانواده خوب نعمت بزرگیه کاش اونایی ک خانواده خوبی دارن قدرشو بدونن روزاانه هزاربار این ارزو رو میکنم  ک خانواده خوبی کاش میداشتم جز ارزوهای محال من هس 😊

باید یکم بیشتر تحمل کنم گاهی صبرم لبریز میشه مثل امشب ولی مثلا باشما ویه کاربر دیگ ک صحبت کردم امیدوار تر شدم 

مرسی که امشب کمکم کردی با حرفات❤️

با افتخار لرم❤️