2777
2789

مصلحت خدا چیه واقعا من از هر لحاظی نیاز به جنس مخالف دارم بعد هییییچ خاستگار ندارم پارتنر داشتم جدا شدیم کلی عذاب کشیدم سه بار بخش روان بستری بودم روزی ۶ تا قرص روان پزشکی میخورم دلیل خاستگار نداشتنمم اینه و مشکل مغزی ک تو بچگی داشتم

۲۰ سالم بیشتر نیس 

بخاطر این ک فکرای شیطانی نیاد سراغم خودم رو مشغول کردم رفتم سرکار ولی بازم اونجا حس غمگینی دارم یه مدت خوبم یه مدت بد لعنت ب افسردگی اگه یکی تو زندگیم باشه بهم محبت کنه تکیه گاهم باشه دیگه انقد احساس ناراحتی نمیکنم 

کـاشـ خـدا واسـہ حـال دلـم کاری کـنـہ
اشتباه میکنی

میشه بگی چیکار کنم

چقد نادیده بگیرم از یه طرف میگم اون ادم چ گناهی کرده بیاد تو زندگی منی ک کلی مشکل روان دارم ک ۹۰ درصدشو کسی نمیدونه بجز خانوادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت خیلی کمه که برو دانشگاه سرکار برگرد بچرخ تجربه کن شوهر به وقتش میاد من 27 سالمه حرف ازدواج میشه ...

دانشگا نمیتونم برم خانوادم اجازه نمیدن 

فعلا ک سرکارم یکم پول جمع کنم همین

میشه بگی چیکار کنمچقد نادیده بگیرم از یه طرف میگم اون ادم چ گناهی کرده بیاد تو زندگی منی ک کلی مشکل ...

هنوز سنت کمه من یکسال ازت بزرگترم واقعا از ازدواج پشیمونم نه میتونم برم دانشگاه نه باشگاه هیچی

خودتو سرگرم کن حرفه یاد بگیر 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دانشگا نمیتونم برم خانوادم اجازه نمیدن فعلا ک سرکارم یکم پول جمع کنم همین

منم با هزار تا محدودیت و دعوا رفتم دانشگاه اما سعی کن یکم وارد اجتماع بشی چشم بسته ازدواج کردن اصلا خوب نیست

از امشب شروع من نماز بخون و ب خدا نزدیک شو جز قرانی بردار هرشب قبل خواب به امام حسین متوسل شو و زیارت عاشورا بخون ازش بخواه برای حالت بدت و بختت دعا کنه من ادم مذهبی نیستم اهل نمازم نیستم متاسفانه اما واقعا تاثیر داره به خدا نزدیک بشو حالت خوب میشه توزندگیت ارامش عجیبی میاد 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.