2777
2789
عنوان

شوهرم از رابطمون راضی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی اشتیاق نشون میدم برا رابطه خودشم همیشه میگه اینو ولی حین رابطه چون کامل نیست من واقعا کار ...

فک کنم اون حس میکنه شما لذت نمیبری و داری مجبوری انجام میدی خب یکم حتی شده الکی عکس العمل داشته باش بعد اونم مشتاق تر میشه واقعا بیشتر لذت میبری

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
با اجازه اسی میشه یکی تاپیکهای منو گزارش بزنه میخوام پاک بشه خواهش میکنم ممنون

تو تاپیک های منو گزارش بزن من تورو

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

میگه توام ی کاری بکن خب آخه من چیکار بکنم😮‍💨😂اون چیزایی ک همه زنا انجام میدن و انجام میدم والا

چی بگم حالا یکم مطلب بخون و یه اداهایی یاد بگیر،راستش این شانس بزرگی تو ازدواجه که دو طرف رابطه هم فاز هم مود باشن و رضایتشون بالا باشه ،مشاورم میتونی بری البته اینا رو متوجه نشه که ادا در بیاره و هی ایراد بگیره یه چند وقت یبارم تو از اون ایراد بگیر بگو این کارو برام بکن، نه خوب نبود و اینجوری روش و کم کن.

فک کنم اون حس میکنه شما لذت نمیبری و داری مجبوری انجام میدی خب یکم حتی شده الکی عکس العمل داشته باش ...

بابا نمیشه خب تا جایی ک میشه نشون میدم 

چون ما خونه خودمون ک نیست تنها باشیم باید رعایت کنم

ترسوندیم🫢

خب وقتی میگ رابطمون لوسه والا ادم چ فکری بکنه

دوروز دیگ شاید گفت رابطه کامل مون لوسه

باز بعد شاید گفت کلا خودت لوسی 

ادم تحقیر روحی میشه 

رابطه کامل میخواد درست بگه من این مدل هم دوست دارم ولی دوست دارم کامل داشته باشیم

این جوری ک همسر شما گفت به من حس اینکه کمبود داره نداد ، حس مسخره بودن رابطه رو داد

💕🌸☘️🌹

خب وقتی میگ رابطمون لوسه والا ادم چ فکری بکنهدوروز دیگ شاید گفت رابطه کامل مون لوسهباز بعد شاید گفت ...

دقیقا دیگه دلم نمیخواد همون رابطه ام داشته باشیم با این جمله اش زده شدم