2777
2789
عنوان

درمورد مراحل طلاق و

283 بازدید | 47 پست

و اینکه چقدر طول میکشه میگید؟ 

خسته شدم طبقه بالا مادرشوهرم که زندگی می‌کنم 

شوهرمم اخلاقش برگشته سر ترک دیوار هم به آدم گیر میده 

بچم امروز آب دماغش آویزون شد دارو بهش دادم بهش رسیدم ولی شوهرم پدرمو درآورده از سر شام هم همش تیکه انداخت و آخر سر موهامو کشید و رفت کپید تو اتاق 

جاریم گواهینامه نداره ولی میشینه پشت ماشین اونم با سرعت کم شوهرم منو میشونه منم یاد بگیرم ولی وقتی خاموش میکنم ماشینو اسم جاریمو میاره و میگه عرضه نداری 

تمام این چیزاش رو مخمه 

با جاریم صمیمی هستم ولی بدم میاد منو بد اون مقایسه میکنه 

اون روز برگشته میگه خرج بچه رو بابای بچه میده مادر که کاری نمیکنه این حرفو میزنه چون شیرخشک و پوشک و دستمال مرطوب 

به خدا انگار به جای یه مرد ۲۷ ساله یه پیر مرد عهد بوقی ۹۰ ساله اس 

عزیزم اگر دلیل کافی نباشه زمان بره ممکن دوسال من خودم تواین روندم همه چیزبنفعم شد عیابی بخوام جدابشم۳ماه تا۶ماه

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

پری روز بعد از ظهر جارو کشیدم خونه رو 

ظهر کشیدم 

الان برگشته میگه عرضه نداری جارو بزنی کف خونه رو چرا چون دم غروب دخترش غذا خورده ریخته از برنج هایی که ریخته کف خونه مونده بود چون نرسیدم ظرف بشورم 

انتظار داره خونه ای که بچه کوچیک توشه مثل هتل برق بزنه همیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم میدونم دلش نیست به من مهریه هم نمیخوام

چرااخه خدایاچرامردا اینطورین

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

پری روز بعد از ظهر جارو کشیدم خونه رو ظهر کشیدم الان برگشته میگه عرضه نداری جارو بزنی کف خونه رو چرا ...

درست نمیشه این آدم اگر حمایتگر داری بده پوستشوبکنه بچه هم بده بهش تحمل کن تا درست بشه اگرنشد بعد جدا شو

چرااخه خدایاچرامردا اینطورین

معلوم نیست چشه 

داشتیم فیلم می‌دیدیم باهم زنه تو فیلم میگه زن میفهمه دل مردش باهاش هست یا نه شوهرم گفت گوه میخوره گفتم زنا میفهمن گفت عه یعنی تو فهمیدی 

معلوم نیست چشه داشتیم فیلم می‌دیدیم باهم زنه تو فیلم میگه زن میفهمه دل مردش باهاش هست یا نه شوهرم گف ...

خودشو عقل کل میبینه اینا بخاطرغرور وخودخواهیشون گندمیزنن ب همه چیز

ندارم کسی پشتم نیست تنهام من به این آدم پناه آورده بودم مثلا

عین من عزیزم میفهممت فقط من بچه ندارم وازدواج دومم

ندارم کسی پشتم نیست تنهام من به این آدم پناه آورده بودم مثلا

پس سخت شد خیلی فکر کن 

الان توفشاری چن روز دور شی میمیری برا بچه ات دق میکنی خوب فکر کن اگرجاش امنه بزارش برو شایدآدم شد