2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 293996 بازدید | 357 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تروخدا به منم کمک کنین من تو اقدامم ولی پریودی هم نامنظمه دکترمم چیزی نگفت گاهی 23 روز گاهی 25 روز اما ماه قبل اقدام کردم با دوتا فولیکول 17.1 17اونم روز 9 پریودیم نشد ولی  این ماه گفتم خودم کیت استفاده میکنم.من 7و8 دقیقا نمیدونم کیتو استفاده کردم اما یه خط پرنگ و یه خط خیلی خیلی کمرنگ بود روز 9 استفاده کردم از قبلیه کمرنگتر روز دهم استفاده کردم دیگه خطی نیست فقط یه خط پررنگه یعنی گذشته اخه این ماه پریودیم 36 روزه شده بود هنوز 10 پریودیمه تروخدا کمکم کنید از هرکی میپرسم جوابمو نمیده

سلام من اپلیکیشن یک زن نصب کردم چندماه هرماه که تاریخ پریودم وارد میکنم روز تخمک گذاری تو تقویم نشون میده روز ۲۰ اوج تخمک گذاری من یعنی من اونروز رابطه داشته باشم بدون جلوگیری؟؟؟ بنظرتون درست این اپلیکیشن کسی استفاده کرده تا بحال؟؟

سلام عزیزم میشه جواب سوال منو هم بدی؟ من تنبلی تخمدان داشتم و با دارو پریود میشدم و با امپول باردارشدم. ولی در ۵ هفتگی سقط شد. دوماه بعدش خودم بدون دارو پریود شدم. الان دارم از کیت تخمک گذاری استفاده میکنم. الان روز ۱۴ پریودم هست اما خط دوم خییلی کمرنگه و احتمالا دیرتر تخمک گذاری میکنم دو شب پیش هم کمرنگ بود اما دیشب بازم پررنگ تر بود نسبت قبل.

میخواستم بدونم ایا اگه دوتا خط پررنگ بشه تخمک ازاد میشه؟ یا اینکه فقط سایزش اماده ی ازاد شدن هست؟؟ اخه نمیخم دوباره این دفعه هم امپول ازادسازی بزنم😢

اگه بعد از پر رنگ شدن چند روز بعدش خط کمرنگ بشه یعنی ازاد شده یا حتما باید از سونو یا دماسنج استفاده بشه

سلام. بنظرتون امروز اقدام کنم. روز 13 پریودیمه. تنبلی تخمدان دارم فقط با دارو پ میشم. این سری کلومفی ...

سلام عزیزم . لطفا برو تو اینستاگرام پیج بارداری موفق رو فالو کن. پیج یک خانم دکتر مهربونه که تمام کسانی که باید اهدایی میگرفتن یا آی وی اف ناموفق داشتن . .. تخمدان پلی کیستیک . تنبلی تخمدان همه و همه پیشش جواب میگیرن .بیشتر درمان ها در پیج به صورت لایو هست و رایگان. کل پایه درمان ایشون بر اساس اصلاح سبک زندگی هست . لطفا برید و استفاده کنید . ان شاءالله به زودی زود خبر مادر شدنتو میذاری . 

سلام عزیزم من دیروز اولین بار بوده کیت زدم دیروز هاله انداخت امروز پررنگ‌تر شده تقریبا رنگ دوتا خط یکی بود امروز صبح اقدام داشتم بنظرت تخمک گذاری انجام شده تا کی باید نزدیکی داشته باشم ؟ و هر روز بهتره یا به روز درمیون؟