2777
2789
عنوان

شوهرم بد دل و سیاه دل و شکاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 33 پست
مطیعش کن به دست و پات بیفته سخت نیستیه دعا هست بخون

چی؟؟؟؟؟؟؟

تروخدا بهم بگو

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطیعش کن به دست و پات بیفته سخت نیستیه دعا هست بخون

چی؟؟؟؟؟؟؟

تروخدا بهم بگو

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

یعنی اینکارس؟؟خودش که میگه به زنا محل نمیدم اونروز یه خانومه بهش پا داده بود خودش پیش قدم شده بوده خ ...

نه خب من حدس زدم

شایدم نباشه

اینا خودشون مشکل دارن .ذهنشون خرابه

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
پارانویید نیست؟

نمیدونم 

دکتر نرفته 

نمیره که خودشیفته هست

واقعا هم همه چیش خوبه 

و این خوب بودنش باعث شده دچار خودشیفتگی بشه ولی نمیدونم چرا به همه مردا،شک داره 

فکر کنم خودش اونکارس همه رو اونکاره میبینه

نه بابا بخاطر مدرسه دخترت گفتم

وا !

نه بابا

جریان مدرسه نرفتنشو تاپیک میزنم میگم 

که همه بخونن 

یه وقت همچین فکری که شما کردین نکنن

منم با ی نفر هستم دقیقا شکاکه سر اینکه آرایشگا رفتم قهر کرد قرار بود بیاد بریم سوئیچ ماشینمو درست کنیم جایی، زنگ زدم جواب نداد دیگه

خیلی قهر میکنه خیلی دوسش دارم ولی موقع ناراحتی و دعوا انگار دنیام ب ته میرسه