2777
2789

برادرم ۳۳ سالشه، شغلش آزاده، یه خونه داره، یه ماشین ۲۰۷ هم داره. اهل دختر بازی و این داستانا نیست. نه اینکه تاحالا دوست دختر نداشته، چندباری داشته اما انگار رابطشون به سرانجام نرسیده. ما درجریان جزئیات کارایی که میکنه نیستیم ولی میدونم پسر چشم پاک و ساده ایه. به ما گفت قصد ازدواج داره و یه دختر خوب بهش معرفی کنیم

تو باشگاهی که میرم از یه دختری خیلی خوشم اومده. ازش پرسیدم چندسالشه؟ گفت ۲۳‌.

بنطرم اختلاف سنی شون خبیلی زیاده. بنظر شما یه دختر ۲۳ ساله با این شرایط حاضره زن کسی بشه که ۱۰ سال از خودش بزرگتره؟؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا که نه ۱۰ سال خیلی زیادم نیس

خواهر خودم هم با همسرش ده سال اختلاف سنی دارن، اما خواهرم ۳۰ سال پیش ازدواج کرده. دخترای الان خیلی نمیپسندن اختلاف سنی زیاد و

باید شرایط دختر رو هم در نظر بگیریم خوب...

آره هیچی ازش نمیدونم. نخواستم فعلا به عنوان خواستگار سوال و جوابش کنم. گفتم اول مطمین بشم بعد

از خودش بپرس

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

احتمالش هست بستگی داره اخلاقیاتشون چه‌ جوره ببین بهتر نیست دختر 25و 6 براش پیدا کنی حالا بهتر اطرافت ...

قطعا بهتره ولی تو فامیل و اطرافیان مورد خوب که سنش به برادرم بخوره سراغ ندارم

بله من ده سال از همسرم کوچکترم اصلنم بمون نمیاد و خیلی خوشبختیمالبته ازدواجمون عاشقانه بود

چقدر عالی. خوشبخت باشین🌹

خواهر خودم هم با همسرش ده سال اختلاف سنی دارن، اما خواهرم ۳۰ سال پیش ازدواج کرده. دخترای الان خیلی ن ...

چرا تازگیا تو فامیل شوهرم هرکی عقد کرده ۸ تا ۱۰ سال اختلاف سنیشون بوده اتفاقا منم میگفتم تازگیا اختلاف زیاد مد شده😂اصلا به اختلاف سنی نیس که مهم اخلاق ودرک طرفینه یکی رو میبینی مثل شوهر من ۳۵ رو هم رد کرده ولی اندازه بچه ۱۰ ساله نمیفهمه