ماهسونگ مدیر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 عنوان خانما میخواید هم سفید بشید هم گونه دربیارید هم صورتتون مثل آینه صاااااف بشه | مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 101 پست هم جوش هاتون بره هم حای جوش ها هم لک ها محو بشن؟ ۲تا ۳ ماه سیب قرمز رنده کنید بزنید به صورتتون شب بخواب صبح بشور 🥰برای امضای منم دعا کن التماس دعا😔❤️ التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا.... 1404/07/28 | 21:46 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 با اون سیبا چجوری بخوابیم تفاصله و آب با هم بزن یه پارچه بنداز رو بالشتت اگرم خیلی سخته صبا یک ساعت بزن بشور ولی تاثیر شب ۳ برابره التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 یعنی با اون سیبای روی پوستم سرمو بذارم رو بالش تا صبح؟! ۱۰ دقیقه صبر کنی خشک میشه دیگه به بالشت نمیچسبه التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 ترجیح میدم بخورمش تاثیر نداره التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 یعنی با رنده های سیب بخوابیم؟ بالشت چی میشه؟ پتو؟ شوهر؟ دوماه بزن ارزش داره همون شوهر عاشق صورتت میشه التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
saminmaman عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 3540 تفاصله و آب با هم بزن یه پارچه بنداز رو بالشتت اگرم خیلی سخته صبا یک ساعت بزن بشور ولی تاثیر شب ۳ بر ... امتحان میکنم مرسی🌸🌸 میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶 hanami_style3@
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 ما سیب پیدا نمیکنیم بخوریم تو میگی بزن رو صورتت😂😂 یه سیب رو ۴ تیکه کن ۴ شب مصرف کن ماهی یک کیلو مصرف میشه التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 خب نمیمونه همش میریزه ۱۰ دقیقه خشک میشه التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 امتحان میکنم مرسی🌸🌸 التماس دعا التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
جیوانی۲ عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 960 یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه سیب رو نصف شو بخور نصف شو بمال به صورت..حالا گیر ندین شایدم مال پاکستان باشع
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه سیب رو نصف شو بخور نصف شو بمال به صورت..حالا گیر ندین شایدم مال پاک ... خیلیییییی تاثیر داره التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 ممنونم امتحان میکنم التماس دعا التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
2007maria عضویت: 1404/06/10 تعداد پست: 506 یه سیب رو ۴ تیکه کن ۴ شب مصرف کن ماهی یک کیلو مصرف میشه نه ما دماوندیم کلا سیب زیاد داریم ولی کلی مردم اگه داشته باشن ترجبح میدن بخورن خنده ام رادید و گفتا فارغی گویا زغم گفتمش ما درد را با خنده کتمان میکنیم
جیوانی۲ عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 960 خیلیییییی تاثیر داره حوصله میخواد..باید بوس موس شب بیخیال بشیم😅
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4564 نه ما دماوندیم کلا سیب زیاد داریم ولی کلی مردم اگه داشته باشن ترجبح میدن بخورن نوش جان هم بخور هم بزن صورتت به چه آینه بشه صورتت التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....