2777
2789
یعنی با رنده های سیب بخوابیم؟ بالشت چی میشه؟ پتو؟ شوهر؟

شوهر رو خوب اومدی😶🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دستور العمل هم میتونی برای زیبایی صوت و پوست و مو انجام بدی👇👇👇👇

گلاب  کاملا طبیعی یافت کنید

و ذکر یا جمیل را هروز بعدد ۱۴ مرتبه برآن بخوانید
وضو بسازید
و حداقل پنج قاشق از همان گلاب را بنوشید
هروز سوره یاسین با معنی به نیتی که دارید بخوانید
هرگز ترک نشود

لطفا برای شفای بیماری روحی و روانی من هم دعا کن 

خداااااااااا  

صورتم تپله ولی درخشندگی و ابرسانی نداره منافذ بازم زیاده چه کنم بزنم نزنم

صدرصد بزن شاداب میشه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

چه حوصله ایی داری ! واقعا اراده ی شما تحسین برانگیز است ...حالا که شما اراده تون قوی و اهل عمل هستی ...

حتما انجام میدم و نتیجه میگم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

حتما انجام میدم و نتیجه میگم

منم میخام رژیم آب درمانی بگیرم یعنی هیچی نخورم فقط آب بخورم بعد از ۴۰ روز میام نتیجه میگم چطور بود و چند کیلو وزن کم کردم قبلا در موردش مطالبی خوندم میخام انجام بدم

خداااااااااا