2777
2789
اره دیگه. لخت باشه که بیشتر سکته میکنیم🤣

من فک میکردم سفیده عین روح هاله هست ،تصوراتم عوض شد 

ولی معلومه جن خونه اسی شکست عشقی خورده وگرنه ساکت یه جا خیره شدن کار جن نیست ،جن باید بترسونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکم بالا خاب بودم یهو چشام باز شد بقران دیدم یه مرد خیلی قد بلند و لاغر سیبیل هم داشی پیرهن طوسی و ش ...

اولین باره دارم میگم منم تازه که دخترم به دنیا اومده بود دو نایب تو اتاق خواب ما روی تخت خوابیده بودیم یه دفعه من چشم باز کردم دیدم یه آقایی با چهره بسیار موجه داره از روبرومون به دخترم نگاه می‌کنه یهو متوجه بیدار شدن من شد نگاهشو کرد به سمت من و انگار عصبانی شده باشه بعد از چند لحظه محو شد ولی دخترعمو با عصبانیت نگاه نمی‌کرد. الان دخترم ده سالشه و من هنوز اون چهره و اون نگاه کاملا برام واضحه کاملا مطمئنم که تو بیداری بودم و خواب ندیدم. اگه کسی می‌دونه داستانش چیه به منم بگه

من نمیتونم به کسی بگم مخصوصا شوهرم اگه بگم میگن دیونه ای

اگر نماز بخونید نمیتونن توبیداری خودشون رو برات ظاهر کنند 

من نماز میخونم اهل رعایتم هستم ولی توخواب آزارم میدادن چندسال تااینکه دو سه تاحرز گرفتم و گاهی باوجود حرزم توخواب اذیت میشم ولی خییییییلی کمترشده

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

حالا که شب شده میترسم که نکنه موقعی که شوهرم نیست دور ور ساعت سه چار یهو باز هم بیدار شم ببینمش خیلی ...

اگر میخواید نتونن اذیتتون کنند باید طهارت نجاست رعایت کنید کاشت ناخن و مژه بردارید نمازبخونید خونتون رو حتی الامکان پاک کنید از نجاست . موسیقی رقص مشروب و دود و این چیزا بره از خونتون

در کل این موجودات جذب منفی ها میشن

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اگر میخواید نتونن اذیتتون کنند باید طهارت نجاست رعایت کنید کاشت ناخن و مژه بردارید نمازبخونید خونتون ...

من کاشت مژه و ناخن انجام نمیدم چون غسل هامو همیشه انجام میدم اهل مشروب حرام رقص هم نیستیم ولی متاسفانه نمازمو نمیخونم

من کاشت مژه و ناخن انجام نمیدم چون غسل هامو همیشه انجام میدم اهل مشروب حرام رقص هم نیستیم ولی متاسفا ...

خب خداروشکر که اهل اونها نیستین پس چرا نمیخونین حیف نیس واقعا

دختر نازم تموم زندگیم 🦋