الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد من فقط از ترس خدا خدا میکردم که شوهرم پیشم خواب باشه چون شوهرم ساعت سه چهار میره سر کارش برگشتم ...
مطمعنی دزد نبوده ؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
فک کنم به اینا میگن انسان سایه ای منم چند بار که تازه از خواب بیدار میشدم دیدم بعد چند ثانیه محو شدن وقتی آدم تازه از خواب بیدار میشه مغز توحالتی بین خواب و بیداریه برا همین میشه اینارو دید
منم چشامو باز کردم دیدم یه دختر همسن دخترم روبروی شوهرم نشسته موهاش کنار گوشش ریخته اما صورتش دیده نمیشد پلک زدم ببینم واقعی یا نه ذره ذره محو شد شوهرم میگه خواب دیدی حالا بیا ثابت کن چشامو باز کردم دیدم از خواب که نپریدم 😑
نه کنار دیوار ایستاده بود چند لحظه که نگاهش کردم ناپدید شد
وویی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
منم چشامو باز کردم دیدم یه دختر همسن دخترم روبروی شوهرم نشسته موهاش کنار گوشش ریخته اما صورتش دیده ن ...
وویی