2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من فقط از ترس خدا خدا میکردم که شوهرم پیشم خواب باشه چون شوهرم ساعت سه چهار میره سر کارش برگشتم ...

مطمعنی دزد نبوده ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فک کنم به اینا میگن انسان سایه ای منم چند بار که تازه از خواب بیدار میشدم دیدم بعد چند ثانیه محو شدن وقتی آدم تازه از خواب بیدار میشه مغز تو‌حالتی بین خواب و بیداریه برا همین میشه اینارو دید

هعی خدا                             

منم چشامو باز کردم دیدم یه دختر همسن دخترم روبروی شوهرم نشسته موهاش کنار گوشش ریخته اما صورتش دیده نمی‌شد پلک زدم ببینم واقعی یا نه ذره ذره محو شد شوهرم میگه خواب دیدی حالا بیا ثابت کن چشامو باز کردم دیدم از خواب که نپریدم 😑

نه کنار دیوار ایستاده بود چند لحظه که نگاهش کردم ناپدید شد

وویی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

منم چشامو باز کردم دیدم یه دختر همسن دخترم روبروی شوهرم نشسته موهاش کنار گوشش ریخته اما صورتش دیده ن ...

وویی

منم چشامو باز کردم دیدم یه دختر همسن دخترم روبروی شوهرم نشسته موهاش کنار گوشش ریخته اما صورتش دیده ن ...

بقران منم همینجور یهو چشام باز شد که مرد دیدم بعد کم کم محو شد 

من باردار بودم رو تخت خواب بودم یهو چشمامو باز کردم

ی مرد لاغر دراز که سیبیل داشت و سرتا پا سیاه پوشیده بود دیدم

ولی نمیتونستم جیغ بزنم

خودش محو شد

مامان دوتا گل پسر

دختر منم چند شب پیش نزدیک صبح یه نفر رو تو پذیرایی دیده بوده ..بچم خیلی ترسیده بود ...می‌گفت احساس سنگینی میکنم حالم خوب نیست...

اونم می‌گفت موهای مشکی صاف داشته یه لباس سفید شنل مانند تنش بوده و به روبه روی خودش نگاه میکرده