سلام به همگی
عزیزانم
در خصوص تاپیک هایی پیرامون... 👇👇👇
:مادرشوهرم سوپ درست کرد واس شوهر مریضم منو از چشمش انداخت!:
:خواهر شوهرم به عیادت شوهرم اومد، منو از چشم شوهرم انداخت:
:خواهرهای شوهر قربون صدقش میرن ،بدم میاد:
:مادرشوهرم برای شوهرم میوه پوست میگیره و نازشو میکشه،حرصم درمیاد:
.
.
.
و از. این قبیل موضوعات!! 😑😑
واقعا ادمای تمایز نایافته تو جامعه زیادن
یه عده شون حتی بعد رسیدن ب سن قانونی و حتی سن میانسالی و با وجود زن و بچه یا شوهر، بازم وابسته ان و بچه ننه و بی سیاست، دهن بین، شکاک، بد دل، بی عرضه، بی. هدف...
ادم متطقی و عاقل از این قبیل مسایل رو جدی نمیگیره،نمیگم مشکلی نیستا،شاید ی مادرشوهر یا خواهر شوهر پیدا بشه ک کرم داشته باشه بخواد با محبت زیادی اذیت کنه، یا از حسودی و نفرت خوبی کنع به شوهرتون
اینا از درون مشکل دارن و بیمارن و مهرطلب
اینارو ولشون کنید،اینا تراپی لازمن
ولی حرف من اینه
که اینقدر رو مسایل ریز نشید
مادرشوهر سوپ اورده،میدونید ک ادم خوبیه،پس یرداشت بد نکنید، اگ مادر یا خواهر شوهر رابطه صمیمی با شوهرتون دارن و میدونید منظور بد یندارن،بزارید خوش باشن
اسیر نگرفتید ک ،اون مرد قبل شما یا همینا بزرگ شده،همین خانوادش تربیتش کردن
حالا اگ خانواده شوهر بدن، اون دیگ ی مسیله جداس ک رفت و امد باید مدیریت شه
ولی اگ عادین دیگ واقعا انتظار نداشته باشید دیگ شوهر بشه غلام حلقه ب گوش شما
خودتون رو جای مادر شوهر بزارید
اگ مادرید باید درک کنسد چی میگم
مثلا پسرتون بخواد ی دکتر ببره شارو ،عروس بیاد فتنه بندازه ک چرا میبری، بگو اسنپ بگیره
انتظار دارید یچتون چیکا. کنه؟!
میدونید نمیگم همش از بچه بایدد کار کشید نه
خود من جز یکبار ک مجبور بودم، از. داداشم تاحالا نخواستم بیاد دنبالم یا منو جایی ببره، چون نمیخام مزاحمش باشم میدونم کار و زندگی داره، تاحالا نشده دخالت کنم تو زندگی داداشم و زنش، حتی یکبار خدا خودش شاهده، 4تا خواهرشوهریم یکیارم دخالت نکردیم،مادرم تاجایی ک بتونه با بابام یا با اسنپ میره دکتر و فیزیوتراپی
ولی گاهی برادرم دلش میخواد ببره و میبره، گاهی من و همسرم میبریمش گردش، خرید و...
گاهی شوهرخواهرام میبرنشون بیرون ،گاهی اونا من و بچه هامو میبرن بیرون
میدونید چی میگم
قرار نیست با ازدواج روتبط. رو قطع کنیم، مگر در شرایط استثنایی ک دیگ مادرشوهر اینا مار هفت سر باشن و چندین مشکل
وگرنه رابطه مادر پسری یا برادر و خوااری ربطی ب ما نداره و تاحای ممکنه نباید ورود کرد
اینکه شوهر بچه ننه و دهن بینه و پر میکننش،خب گلم. شما موقع خواستگاری عقل وو چشمت کجا بود؟ مشاوره نرفتی؟ تست ازدواج پر نکردی ، طرفتو نشناختی ،تحقیق نکردی ،انتظار داری طرف همه چی تموم باشه؟
اهل مشاوره رفتن هم نیستین، فقط هم تجویزتون،قطع رابطست،طلاقه،بی محلیه!!
الان شوهر من مادرشو مدام میبره اینور و اونور، حتی خاله و عمه و ایل و طبارشو
اوایل ناراحت میشدم ولی بعدا خودمو گذاشتم به جاش دیدم علاقه داره بهشون، دیدم اونام ادمای خوبین،اهل کمک هستن، اونام گاهی مارو جایی میبرن،اونام بفکر بچه هامن ،هدیه میخرن،خب. منم گاردمو پایین اوردم،حتی اگ اینطور هم نبود، دخالت نمیکردم،مگر اینکه شوهر تبعیض قایل میشد
اگ شوهر تبعیض قایل بشه و ب زن وو بچش نرسه،اونوقته ک باید ببا سیاست وارد بشید و مدیرت کنید و طرح نیاز، و حق باشماست
یاحق