2777
2789

والا من موندم این کاربرایی که میگن ۷۰ درامدمونه کممونه قرض میکنیم و فلان .پس ما چجوری با ۲۵ تومن خرج میکنیم همیشه میوه داریم هرروز برنج مهمونی  هم داریم ..اجیل و تنقلات و اینچیزاهم داریم خدا وشکر هیچ موقع نگفتیم کمه یا بریم قرض کنیم ..واقعا تعجب میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک نمیکنم میگین تهران!

مگه قیمت توشهرافرق داره اخه حالا جز اجاره خونه؟!

میشه روغن یه جا ۵۰۰ باشه یه جا ۵۰؟!

چراهرکی تهرانه فکرمیکنه شهرستان ارزونیه؟!

استارتر هزینه هابالاس معقوله خودتو اذیت نکن،اینایی که میگن با ۱۵ و ۲۰ زندگی میکنیم اینانعجب دارن نه شما

اسی ماشینی ک باهاش کار میشه ماهی حداقل ۵تا ۷تومن خرجشه

با بنزین بگیر ۱۰تومن

پس شما ۳۰خرج میکنین

بچه بزرگسال دارید چون همسر بازنشسته دارید پس ۳۰برای ۳بزرگسال خیلی معقوله

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا من موندم این کاربرایی که میگن ۷۰ درامدمونه کممونه قرض میکنیم و فلان .پس ما چجوری با ۲۵ تومن خرج ...

تعجب نکن عزیزم

من گفتم ۷۰درامدمونه کم میاریم

چون شوهرم به خورد وخوراک خوب عادت داره از مجردیش وخب الان اصلا نمیتونه بااین مساله کناربیاد که معمولی تر غذا بخوره همه چی گرونه😕مثل همون گذشته که ارزونتر بود داره زندگی میکنه هفته ای یکبارم حداقل باید رستوران بریم خب معلومه که کم میاریم

غذاهایی که گوشت ومرغ ندارع رو‌یراست میریزه سطل اشغال حالا فکر کن هرروز بخوای گوشت ومرغ بخوری چی میشع؟؟

یا مثلا هردوماه یکبار میگه بریم لباس یا شلوار یاکفش بخریم به اینچیزاهم حساسه مثل همون مجردیشکه تمام درامدش مال خودش بود وبرند میخرید الانم میخواد برند بخره براجفتمون بنظرت نباید کم بیاریم؟

والا من موندم این کاربرایی که میگن ۷۰ درامدمونه کممونه قرض میکنیم و فلان .پس ما چجوری با ۲۵ تومن خرج ...

الان بهت میگم که تعجب نکنی عزیزم

ما دوتا روی هم درآمدمون بالای ۱۰۰ه. ۳۵ اجاره

۳ شارژ ساختمون

۲۰ خرید خونه شامل مرغ گوشت نظافت و همه چی ۰ تا ۱۰۰

نزدیک یه تومن قبوض

۲ تومن اینترنت 

۴-۵ هربار مهمون میاد میره

با فرض اینکه در ماه یک مهمون داشته باشیم، همین الان ۶۶ تومنش رفت :)

من هزینه اشتراک ها و خرید لباس و تفریح و کافه رستوران هم نذاشتم تو این لیست 

دیگ نخوریم؟نظرت جیه بمیریم اگر تغذیه ادم خوب نباشه دو برابر اون خرجی ک واسه تغذیه خوب میشه رو باید ب ...

خدانکنه عزیزم. توی شهر کوچیک براحتی میشه خوب خورد و خوب پوشید ۳ نفر، من تهران رو اطلاع ندارم.

تعجب نکن عزیزممن گفتم ۷۰درامدمونه کم میاریمچون شوهرم به خورد وخوراک خوب عادت داره از مجردیش وخب الان ...

خوب ماهم برنامه غذایی مون تنوع هست ولی هرروز گوشت و مرغ نمی‌خوریم ..کوکو.و ماکارونی و غذاهای ساده تر هم میخوریم...

درک نمیکنم میگین تهران!مگه قیمت توشهرافرق داره اخه حالا جز اجاره خونه؟!میشه روغن یه جا ۵۰۰ باشه یه ج ...

حتی تو ۲ تا محله یه شهر هم فرق داره. تهران رو مثال میزنم. اگه از بنکدار و فروشگاه جانبو و… تو یه محله جنوب شهر خرید کنی خریدت یه قیمت میشه. همونو از تک‌فروشی و سوپرمارکت پالادیوم بخری یه چیز دیگه میشه

مدل خرید آدما فرق داره