2777
2789
عنوان

دختر خالم بعد 2 سال زندگی هنوز شوهرش نمیدونه چشاش لنزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 102 پست

یعنی اگه واقعی باشه من باید به این حجم از اتحاد از دهن محکمی خانواده دختر خاله ات جایزه بدم 

کافیه یک نفر بدونه به هزار روش به شوهرش منتقل می‌کنه و اینکه شب موقع خواب دیرتر می‌خوابه و صبح زودتر پا میشه 

چه دختر خود درگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانت شبیه داستانای مامانم و خاله هامه. همینقدر بی منطق

😂😂😂😂😂 دلم جمع مادر و خاله هاتو خواست 🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چیکار کردن با دخترای این سرزمین که بخاطر یک مشت نر، اینهمه عذاب به خودشون میدنصبح زود از خوابش میزنه ...

ایشون مشخصه مشکل داره و اعتماد بنفسش زیر صفره

نه فقط بخاطر پذیرفته شدن توسط جنس مخالف که بخاطر پذیرفته شدن توسط خودش اینکارو کرده

با یه دروغ شروع کرده و کشش داده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

داستان مشابه اینو دارم

چیشد اخر

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ایشون مشخصه مشکل داره و اعتماد بنفسش زیر صفرهنه فقط بخاطر پذیرفته شدن توسط جنس مخالف که بخاطر پذیرفت ...

اره انگار

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

😂😂😂😂😂 دلم جمع مادر و خاله هاتو خواست 🤦

اخرین بار شنیدم ی دختر باکره تو دستشویی فرنگی باردار شده چون قبلش ی مرد رفته بود یا اون دختر باکره ای ک تو استخر عمومی باردار شذه🤣🤣🤣

اره انگار

بگو واقعیت رو بگه

تا کی میخواد به این دروغ ادامه بده آخه 

چشماش رو داغون کرده با لنز 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بگو واقعیت رو بگهتا کی میخواد به این دروغ ادامه بده آخه چشماش رو داغون کرده با لنز

اصلا دلش نمیخواد اینو بهش میگیم حالش بدتر میشه

اخرین بار شنیدم ی دختر باکره تو دستشویی فرنگی باردار شده چون قبلش ی مرد رفته بود یا اون دختر باکره ا ...

وای یه دبیر داشتیم میگفت دختره شلوار برادرش رو پوشیده باردار شده ماهم کم سن و بدبخت باور می کردیم 🤣🤣🤣🤣🤣

اخرین بار شنیدم ی دختر باکره تو دستشویی فرنگی باردار شده چون قبلش ی مرد رفته بود یا اون دختر باکره ا ...

واااای 😂😂😂 ندیده عاشقشون شدم 

خدا برات حفظشون کنه ❤️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦