2777
2789
عنوان

دختر خالم بعد 2 سال زندگی هنوز شوهرش نمیدونه چشاش لنزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 103 پست

بهش بگو جراحی تغییر رنگ چشم هست 

یه پیجی هست جراحی هاش خیلی طبیعی درمیان‌ 

یه قطره هم هست که دختر داییم تو سفر آلمانش خریده بود یه مدت استفاده کرد و چشاش خوشرنگ شد 

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

بهش بگو جراحی تغییر رنگ چشم هست و

یه پیجی هست جراحی هاش خیلی طبیعی درمیان‌ 

یه قطره هم هست که دختر داییم تو سفر آلمانش خریده بود یه مدت استفاده کرد و چشاش خوشرنگ شد 

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو جراحی تغییر رنگ چشم هست ویه پیجی هست جراحی هاش خیلی طبیعی درمیان‌ یه قطره هم هست که دختر دای ...

نه بابا من دیدم عین یه چیز خیلی زشت تو چشم میشه که معلومه عمل تغیر رنگ چشمه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

فک کنم میشه لنز ثابت گذاشت باید بره پیش چشم پزشک بادلیزر میذارن و یه عمل خیلی کوتاه هست

نه بابا نمیشه کور اینا میشه آدم خدایی نکرده 

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

نه عزیزم مثل عمل لیزیک هست اصلا چیز خاصی نیست

دیکم یه ابیه خیلی بد میشه با چیزی ک خدا خلق کرده خیلیم تفاوت‌های هیچ رگه ای توش نیس

چقد بعدا بهتون می خندیده خخخ

مریض بود 🤣🤣

همیشه مارو می ترسوند و داستان های عجیب غریب میگفت

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

به نظر من که خودتی.فانتزی های ذهنت رو داری میگی ؟؟؟

چی خودمم متوجه نشدم