2777
2789

مثلا ما تموم کارامون ب حدی گره توش میفته ک اگه بگم ب حالم گریه میکنین یعنی از چیه جرا اینجوری میشه ن ناشکری میکنم ن دعوا ن بدکسی رو میخوام فقط تنها چیزی ک از نظر خودم هست قضاشدن نمازم هست ک اونم خیلی هارو میبینم ک اصلا نماز نمیخونن و کاراشون مث چی ردیف میشه دوسوته

ما هم همينطوريم

بخصوص دو تا از اعضاي خانوادم بدجور توي كاراش گره هست يعني ببين اون چيه ك ما خودمون برا وضعيت اون دوتا ناراحت ميشيم 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بخدا که عین منی، ما هم چن وقته این مسائل پشت هم برامون پیش میاد اگه بگم باورت نمیشه مالی و جانی ...

بخدا منم همش ضرر پشت ضرر همش ب در بسته میخورم همش نمیشه همش بن بست دیگه خسته شدم

بخدا منم همش ضرر پشت ضرر همش ب در بسته میخورم همش نمیشه همش بن بست دیگه خسته شدم

چشم و نظر واقعا تاثیر داره تو زندگی ادم من بهش معتقدم، بخدا ما که داریم فقط زندگی خودمونو می کنیم کاری به کسی نداریم بد هیشکی رو هم هیچوقت نخواستیم نمیدونم چرا این گره ها تو زندگیمون می افته