2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستی چیزی داری؟ من خیلی حس تنهایی داشتم، دخترا با دبیرستان فرق داشتن، انگار خیلی بزرگونه رفتار میکر ...

موفق باشی ❤️😍

کاش منم قبول میشدم ، افتادم پشت کنکور با اینکه یه هفته دارم میخونن خیلی خسته شدم یا مامانمم دعوام شد ، اونم میگه یجوری بی اعصابی که انگار یه ماه مونده کنکور در حالی که ۸ ، ۹ ماه مونده 

دلم برا مامانم میسوزه ۹ ماه باید داد زدنای منو تحمل کنه. کاش زندگی تموم میشد 

نه کسیو ندارم اونجا اه چجوری گفت خودتونو معرفی کنین؟ من فک کردم از اول مستقیم درس میدن

واسه شمارو نمیدونم اخه استاد تا استاد داره، واسه ما یکیشون ی ذره خیلیی کم درسم داد، ولی بیشتر حرف زدن دوتاشون

دوستی چیزی داری؟ من خیلی حس تنهایی داشتم، دخترا با دبیرستان فرق داشتن، انگار خیلی بزرگونه رفتار میکر ...

وای چه حس بدی😭سال بعد برم دانشگاه فک کنم اوایل افسردگی بگیرمم من به خل و چل بازی معروفم نمیخوام خانومانه رفتار کنم 🥲💔

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

واسه شمارو نمیدونم اخه استاد تا استاد داره، واسه ما یکیشون ی ذره خیلیی کم درسم داد، ولی بیشتر حرف زد ...

یعنی دخترا خودشون رو می گرفتن و مغرور بودن یا نه واقعا خانومانه رفتار می کردند 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

من دیروز رفتم ثبت نام حضوری فک کردم از هفته بعده کلاسا یهو سایتو چک کردم دیدم از فرداس

اره اتفاقا گفتند سایت رو چک کنید چون کسی خبر نمی‌ده که چه تایمی شروع میشه کلاس ها ولی خب به ما فعلا گفتند فردا ثبت نام بعد هفته بعد باید بریم دوباره فک کنم شهریه و واحد هارو میگن بهمون

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

موفق باشی ❤️😍کاش منم قبول میشدم ، افتادم پشت کنکور با اینکه یه هفته دارم میخونن خیلی خسته شدم یا ما ...

یه چیزی بهت بگم نظر خودمه

ببین واقعا هدفت از زندگی چیه، واقعا تو ایران جو دکتر شدن افتاده، جوری که ادما اکثرا همش میگن باید بریم پزشکی حتمن، بدون اینکه خودشون بخوان، من الان پزشکی در اومدم، روزی که نتیجه اومد اینقدر گریه کردم، بعدشم تا چند روز افسرده بودم ، امروزم سر کلاس ناراحت، شایدم حرفم اشتباه باشهااا، ولی ببین خاست خودت چیه براش بجنگ، چون تا وقتی خودت قلبا راضی نباشی هیچچچ خوبی نداره