2777
2789

برا مامانم میخوایم بخریم 

بین A32 و A26 کدومش؟

شما چی پیشنهاد میکنید؟ 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مادرا آ24خوبه

آخه مامان من گوشیشو ک فقط برا زنگ زدن و پیامک نمیخواد 

پینترست داره تلگرام نصب میکنه 

اینستا هم من زورش میکنم نصب کنه😂

برا بعضی گوشیا اصلا پینترست نصب نمیشه 

A24 خیلی قدیمیه فک نکنم پینترست اینارو باز کنه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

برای مادرا آ24خوبه

فک کنم ‌a24 رمش 6 گیگ باشه؟

گوشی مامانم خودش 6 گیگه الان. هیچی نصب نمیشه فقط میگه حافظه پره🥸

البته گوشی مامانم قدیمیه خودش

A20s هس

آخه مامان من گوشیشو ک فقط برا زنگ زدن و پیامک نمیخواد پینترست داره تلگرام نصب میکنه اینستا هم من زور ...

خب شیائومی ردمی نوت 13x خوبه همه اینا ساپورت میکنه

بعدم مادر خودم آ24 داره همه اینام ساپورت کرده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

فک کنم ‌a24 رمش 6 گیگ باشه؟گوشی مامانم خودش 6 گیگه الان. هیچی نصب نمیشه فقط میگه حافظه پره🥸البته گو ...

نه هشت هم داره 

اون دیگه بدتره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

خب شیائومی ردمی نوت 13x خوبه همه اینا ساپورت میکنهبعدم مادر خودم آ24 داره همه اینام ساپورت کرده

نه a24 نداره