2777
2789
عنوان

چون امروز نرفتم ظرفای خواهرشوهرمو بشورم باهام سرسنگین شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 36 پست

این خواهرشوهرمنه😑پریود میشه عالم و آدم خبر میکنه خودشو میندازه تو تخت داداش مجردش و شوهرش همه کاراشو میکنن😐😐😐

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه انقد بدبخته که به جاریش گفته امروز غذا درست کن بخوریم چند روزه از رستوران میخورم

خب شما نرو.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

پریود بهانه است این کاربر کلن می‌ره کمک اونا رو عادت داره و فقط میاد ما رو حرص میده الآنم ناراحته یا ...

اسی بیا ببین چقد کاربرا رو حرص میدی.

نکن خواهرم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم تو که از زندگی من خبر نداری چرا برا خودت میدوزی میبری

تاپیک های دیگه ات رو دیدم 

حرص نده

نرو 

میری دیگه نیا تاپیک بزن رفتم و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.