2777
2789
عنوان

چون امروز نرفتم ظرفای خواهرشوهرمو بشورم باهام سرسنگین شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریوده تب کرده

وا به درک. عجب پرروعه.

یه پریود میشن کل عالم خبر میکنن.

خب بذاره شوهرش بشوره. یا چند روز بعدش خودش بشوره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مگ وظیفه توعه ک بری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

شوهرم نمیزارع تنها بخابم گیر داده دخترش بیاد

حالا شوهرت خبر نداشت که خودت پرسیدی اومد اومد نیومد نپرس چیزی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کمک کرد منم کردم دیگ تا این حد دوست ندارم هرروز هرروز برم خونش ظرف بشورم خونشو مرتب کنم

الان یادم اومد کدوم کاربری

وای تو خیلی....هستی 

چند بار تاپیک‌ زدی گفتیم نرو فنی اره نمیرم باز دیروز رفتی.

یه سری کلن نوکر صفتن فردا برو بشور بساب حالت خوب میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
انگار ملکه اینگلیس پریود شده چقد عصبی شدم ک دیروزم رفتی میگفتی پریودی دستات ک تا آرنج تو گچ نیست حال ...

والا دیروز بخاطر شوهرم رفتم هی گف برو مریضه 

امروز جرش دادم گفتم ببین چیکار کردی حالا خواهرت ول کن نیست

من نرفتم امروز یکی دیگ رو صدا زده کاراش بکنه

خب دیروز رفتم شستم امروزم برم بهم برمیخوره

چی بگم چون من خودم هم زن داداشم هم خواهر شوهر هم برای زنداداشم کمک دادم موقع سختی و مریضیش هم خواهر شوهر ای من بهم کمک کردن و برعکس 

دیگه شاید خواهر شوهرت آدمی نباشه ک لیاقت خوبی داشته باشه 

وا به درک. عجب پرروعه.یه پریود میشن کل عالم خبر میکنن.خب بذاره شوهرش بشوره. یا چند روز بعدش خودش بشو ...

پریود بهانه است این کاربر کلن می‌ره کمک اونا رو عادت داره و فقط میاد ما رو حرص میده الآنم ناراحته یادش نکردن فردا هم می‌ره کمکش 

وا به درک. عجب پرروعه.یه پریود میشن کل عالم خبر میکنن.خب بذاره شوهرش بشوره. یا چند روز بعدش خودش بشو ...

تازه انقد بدبخته که به جاریش گفته امروز غذا درست کن بخوریم چند روزه از رستوران میخورم