2777
2789
تمرین میکنم میرم پس..حداقل چندساعت.. مرسی ک‌ گفتی..راستی کلاس ها حضوری ایینه نامه؟؟چیا بخونم امتحان ...

هرچی مربی بگه از مربی بپرس راهنمایی میکنه من ک خودم ۸ الی ۹ جلسه حضوری فشرده ایین نامه بود بعد  ۱۲ جلسه شهری هم هست  مربیت خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی میترسم

طبیعی هستش، به هیچی فکر نکنید و ادامه بدید ، شک نکنید پنج جلسه برید خودتون کم کم متوجه میشید دارید راه میوفتید

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

هرچی مربی بگه از مربی بپرس راهنمایی میکنه من ک خودم ۸ الی ۹ جلسه حضوری فشرده ایین نامه بود بعد ۱۲ ج ...

عزیزم هنوز ثبت نام نکردم!!!اولش باید غیر حضوری ثبت نام کنم؟؟چی ببرم؟

باشه میپرسم..فقط برا آیینه نامه چی خوندی سوالات یا کتاب 

عزیزم هنوز ثبت نام نکردم!!!اولش باید غیر حضوری ثبت نام کنم؟؟چی ببرم؟باشه میپرسم..فقط برا آیینه نامه ...

حضوری برو اموزشگاه بپرس  جلسه  اول ایین نامه بعد  شهری  بعد امتحان ایین نامه بعد قبولی شهر   خود اموزشگاه راهنمایی میکنه خودمربی نمونه سوالات بهت میده یا تو گوگل سرچ کنی هست کتاب خود اموزشگاه داره میخری 

بله..اما میترسم یاد نگیرم...یا سوتی بدم..استرسی هستم آخه

شما دلت میخواد تا الان پشت فرمون نبودی سوتی ندی؟ دلت میخواد همه په په چه چه کنن واست؟ 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است