2777
2789
عنوان

گذشته شوهرم آزارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 65 پست
میترسم برگرده بهشون چون پیام میدم هرچی میگم بابا خطوو عوض کن بلاک کن نمیکنه

اگه اونا جایی تو زندگیش داشتن الان شما اینجا نبودی..... هر آدمی گذشته ای داشته و خیلی از اقایونم جوگییییر....مورد داشتیم برا دختر خودکشی ام کرده آخرش نگرفته.... خیلی از اقایون عمدا شاخ و برگم میدن ک فک کنی کلی دختر کشت و مرد داشته... شوهر من اوایل زندگی ی عکس دختر هندی قاب کرده بود زده بود تو خونه و عمدا کاری میکرد من حساس بشم واقعنم حساس شدم و ب عکس حسودی میکردم ی روز تو بحث گفت شبیه عشق قبلیمه ی روز اتفاقی عشق قبلیشو تو ی مراسم دیدم ..بنده خدا فقط کشیدگی صورت و پوست سبزش شبیه اون عکس بود و من کلی حرص خوردم ک چرا بابت این ماجرا این همه غصه خوردم...خودتو دست کم نگیر انقدر خودتو رشد بده ک اون مراقب باشه ک از دستت نده مثلا برو کلاس موسیقی و ی ساز یاد بگیر هنرنمایی کن اخرش همین مرد توی جمع ذوقتو میزنه و اون روت حساس میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اگه اونا جایی تو زندگیش داشتن الان شما اینجا نبودی..... هر آدمی گذشته ای داشته و خیلی از اقایونم جوگ ...

میدونی چیه من همیشه سعی کردم عالی باشم به خودم برسم ولی پول نمیده برای باشگاه و کلاسهای دیگه ولی سعی کردم آشپزی  خونه داری همیشه عالی باشم همیشه سعی کردم تا جایی که میتونم یه بازی از دوشش بردارم زندگیمو دوست دارم که اینقدر نگرانمو غصه میخورم دارم تلاش میکنم ینی واقعا۱۰۰مو گذاشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه من همیشه سعی کردم عالی باشم به خودم برسم ولی پول نمیده برای باشگاه و کلاسهای دیگه ولی سعی ...

راضیش کن تو تایمی ک حالش خوبه ... اگه علاقه داری کلاس موسیقی برو .... میترسه بفرستدت کلاس ... اگه فقط خانم کدبانوی خوبی باشی و کلاس اضافع ای نری حرص میخوری ک از دستش بدی.... خیلی بلاست و نمیذاره بری کلاس آموزشی ک نخواد حرصتو بخوره و حسودی کنه.... اتفاقا معلومه ک خیلی ام میخوادت وگرنه خیلی راحتت میذاشت ک هر کار دلت میخواد کنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میدونی چیه من همیشه سعی کردم عالی باشم به خودم برسم ولی پول نمیده برای باشگاه و کلاسهای دیگه ولی سعی ...

اشتباه میکنی صدتو میذاری واسش .

باهاش خوب باش ولی صدتو نذار،بعدم تتو رو بگو حتما پاک کنه و بخاطرت دردش رو تحمل کنه و خطش حتما عوض کنه و شماره های قبلیا پاک کنه‌.

یعنی چی درد داره نمیتونم تحمل کنه باید پاک کنه

با سیاست پیش برو 

راضیش کن تو تایمی ک حالش خوبه ... اگه علاقه داری کلاس موسیقی برو .... میترسه بفرستدت کلاس ... اگه فق ...

ممنونم واقعا ازت که انرژی خوب بهم میدی نیاز دارم واقعا یکی بهم بفهمونه ک دوستم داره

یه دوره خیلی اسرار کردم که برم ناخنکاری یاد بگیرم کمکمم کرد

ولی تحمل نداشت دیر بیام خونه می‌گفت من میام تو باید خونه باشی شام حاضر باشه خونه مرتب باشه خیلی تلاش کردم همه چی درست باشه که بتونم برم ولی کلاسم می‌گفت باید حضور داشته باشی خب اوایلش بود حتی میخواستم کارمم شروع کنم باید زیاد تو آرایشگاه میموندم که اصلا نذاشت دیگه برم ینی همراهیم نکرد 

اشتباه میکنی صدتو میذاری واسش .باهاش خوب باش ولی صدتو نذار،بعدم تتو رو بگو حتما پاک کنه و بخاطرت درد ...

شماره هارو نداره همه رو روز اول پاک کرد ولی اونو پاک نمیکنه خیلی گفتم بیشتر لج می‌کنه  حتی به کساییم که بهش پیام دادن گفته من ازدواج کردمو دیگه پیام ندین ولی اونا کرم دارن 

خطشم بدبختی میگه همه اینو دارن برای کارم نباشه خیلیا دیگه پیدام نمی‌کننو این حرفا

مثلا جدا شدی و چند سال بعد با کسی دیگه خواستی آشنا بشی و ازدواج کنی 

بنظرت اون آدم گذشته ای روابطی نداشته ؟

با اون میخوای چیکار کنی 

خیالت راحت این دوره زمونه مردی که دوست دختر نداشته باشه پیدا نمیشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
رفته خواستگاری یکیشون که افغانستانی بوده همون که اسمش رو دسته خانواده اصلا بهش ندادن۶سالم باهاش بوده ...

خانواده دختره افغانی قبولش نکردن شوهرتو یعنی ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خانواده دختره افغانی قبولش نکردن شوهرتو یعنی ؟

ن گفتم که ما قولشو به پسر عمومش دادیم به ایرانی نمیدیمو این حرفا اگرم بدیم یا جورایی باید کولی بده بهمون

مثلا جدا شدی و چند سال بعد با کسی دیگه خواستی آشنا بشی و ازدواج کنی بنظرت اون آدم گذشته ای روابطی ند ...

فکرم ازدواج نیس فقط دارم تلاش میکنم ک درست کنم این وضعیتو

میگه درد داره میترسم آخه از آمپول این چیزا کلا می‌ترسه بعدم میگه هزینه‌ شد بالاس

وا

چطور وقتی تتو رو میزد دردش نمیومد و نمی‌ترسید

مجبورش کن بره پاک کنه 

اینطوری اعصابت کمتر بهم میریزه

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.