2777
2789
عنوان

گذشته شوهرم آزارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 65 پست
ای بابا همینه سواستفاده میکنه. اونم همش بهونشه وگرنه به راحتی که زد راحت ترم پاک میشه حالا میگیم گذش ...

خیلی مشروب میخوره زود عصبی میشه مهربونه ها ولی دست و بزن داره همینا قلبمو میلرزونه ک چیکار کنم نکنه منو دوست ندارن که میزنه اگه فلانی زنش بود اونم میزد یا فقط با من

یبار کار با شکایت رسید بابام رفت شکایت کرد 

اومد سراغم برم گردوند ولی دیگه با خانوادم رفت و آمد ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مشروب میخوره زود عصبی میشه مهربونه ها ولی دست و بزن داره همینا قلبمو میلرزونه ک چیکار کنم نکنه ...

اشتباه نکن پلای پشت سرتو خراب نکن بخاطر اون نکبت ببخشیدا البته.

خونواده ریشه آدمه 

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

چرا باید زندگی بچه شو بهم بزنه منو ازش سرد کنه اینقدر بهمم بریزه

چون مرض دارن فکر کنم تازه عروسی خونواده شوهر رو نمیشناسی پشت خوبیاشونم نیتایی دارن. سلام گرگ بی طمع نیست

اگه اونا رو می خواست که اونا رو میگرفت

رفته خواستگاری یکیشون که افغانستانی بوده همون که اسمش رو دسته خانواده اصلا بهش ندادن۶سالم باهاش بوده

یکی دیگه م خواستگاری رفته قرارم گذاشته بودم نمی‌دونم بالای دختره چی گفته که بهم خورد ۴سالم با اون بوده

یکیو رفته سربازی طرف ازدواج کرده

با بقیه م ک دوست بودو رابطه داشته

اشتباه نکن پلای پشت سرتو خراب نکن بخاطر اون نکبت ببخشیدا البته.خونواده ریشه آدمه

خانوادم تمایلی ندارن میگن جدا شود خودت مستقل زندگی کن ما پسر مجرد داریم رشته آخه من چی دارم که مستقل بشم

چون مرض دارن فکر کنم تازه عروسی خونواده شوهر رو نمیشناسی پشت خوبیاشونم نیتایی دارن. سلام گرگ بی طمع ...

من  حدودا۴ساله ازدواج کردم ولی دوسه ماه بعداز ازدواجم مادر شوهرم شروع میکرد به گفتن هروقت تنها بودیم همش ازش فرار میکردم که باهاش تنها نباشم

رفته خواستگاری یکیشون که افغانستانی بوده همون که اسمش رو دسته خانواده اصلا بهش ندادن۶سالم باهاش بوده ...

افغانی بوده؟ یا ابالفضل 🤦🏻‍♀️

افغانی بوده؟ یا ابالفضل 🤦🏻‍♀️

اوایل ازدواجمون شوهرم هعی می‌گفت جداشیم اشتباه کردم ازدواج کردم ن تو هرکس دیگه ای م بود نباید ازدواج میکردم 

اینقدر فشار بهم آوردن که خودکشی کردم 

آره همینا دیونه م میکنه

لیاقتش همون پاپتیان تو محل نده به خودت برس آرایشگاه کلاس رانندگی یا یه مهارت باشگاه بزار بفهمه تو مثل کیسای بنجل قبلیش نیستی در دسترس زیاد نباش

اوایل ازدواجمون شوهرم هعی می‌گفت جداشیم اشتباه کردم ازدواج کردم ن تو هرکس دیگه ای م بود نباید ازدواج ...

عه بی لیاقت لیاقتش همون افغانیا و میمونای قبلیشن

لیاقتش همون پاپتیان تو محل نده به خودت برس آرایشگاه کلاس رانندگی یا یه مهارت باشگاه بزار بفهمه تو مث ...

من خیلی دختر سرزنده ای بودم باشگاه میرفتم سینما کوه کافه الان نهایتن برم خرید خونه میگه پول ندارم