2777
2789
عنوان

گذشته شوهرم آزارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 65 پست

منم شوهرم با خیلیا بوده خودمم همینطور این تتو ک گفتی شوهر منم داره اسم یه دختر رو دستشه بهش بارها گفتم گفته اسم دخترخالمه دخترخالش الان فک کنم ۹/۱٠ سالشه قبلا ک کوچیکتر بود خیلی دوسشون داشت بچه های خالشو همش میبردشون بیرون و اینا خیلی باهم خوب بودن ینی قبل ازدواج

ولی من باور نمیکنم ک اسم دخترخالش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه درد داره میترسم آخه از آمپول این چیزا کلا می‌ترسه بعدم میگه هزینه‌ شد بالاس

وقتی میزد درد نداشت؟  چه حرفا من باشم یا مجبور میکنم پاک کنه یا دستشو قطع میکنم

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

خواستگاری ی که اشکال نداره منتها باید قبل از ازدواج بهت میگفتن نه بعدش خیلی کارشون بد بوده

مادر شوهرم مو ب مو کارایی که شوهرم براشون کرده تولد گرفته فلان حتی می‌گفت خیلی خانواده محترمی بود کلیک ازشون تعریف میکرد به حرفاش ک فکر میکنم قلبم درد میگیره تمام توجه های شوهرم از چشمم میوفته

میگه درد داره میترسم آخه از آمپول این چیزا کلا می‌ترسه بعدم میگه هزینه‌ شد بالاس

اگه می‌ترسید از سوزن تتو هم میترسید

اونی که دنبالت پارکبان شهرداریه ما اشغالارا تحویل نمیگیریم😂😏

خیلی تلاش کردم توجهی نکرد فک میکنم براش خیلی بی ارزشم

غلط کرده یعنی چی؟ پس یعنی هنوز براش مهمن وای من چقد عصبی شدم جمع کن برو بگو هروقت پاک کردی برمیگردم 

گزینه سوم این موضوع را حلش کن یا توی ذهنت یا که بشینید حرف بزن خوبیهای همسرت را بنویس و هر روز نگاه ...

یه موقعه ها خوبه یا وقتا عصبی بیشتر وقتا تو فکره میدونی من همه امیدم همسرمه خانواده خودم خیلی وقته که منو کنار گذاشتن چون نمیخوان با شوهرم رفت و آمد کنن و مادر ب شدت برادرمو دوست داره برای همینا کنارم گذاشتن

جایی ندارم برم😞

ای بابا همینه سواستفاده میکنه. اونم همش بهونشه وگرنه به راحتی که زد راحت ترم پاک میشه حالا میگیم گذشتش تموم شده رفته گذشتش تو حالش چه غلطی میکنه؟

اینده مهمه ک بهت متعهد باشه.... گذشته رو بهش فکر نکن بهترین زمینو بیل بزنی ی کرم ازش بیرون میاد

میترسم برگرده بهشون چون پیام میدم هرچی میگم بابا خطوو عوض کن بلاک کن نمیکنه