2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد راه حل دارید😭

167 بازدید | 9 پست

شوهرم کتکم زده😭

چرا؟ چون همش زیر سر مادر شوهرو خواهرشوهر افریطمه

خب داستان ازین قراره که مادر شوهرم از وقتی ازدواج کردیم زات پلید خودشو نشون داد

از اون طرف هروقت خواهر شوهرم میاد خونمون وقتی میره 50 تا دعا پیدا میکنم انقدر که این عوضیه

ی بار توی خاک حیاط خونمون کلی دعا پیدا کردم

به من تحمت دزدی زدن مادر شوهرم جیغ و داد کرد که طلا هاشو دزدیدم خواهرشوهرمم تایید میکرد

شوهرم داد و بیداد کردکه ارمیتا راست میگن؟ 

ولی من زرنگ تر از این حرفا بودم صداشونو ظبت کرده ر

بودم😏

ولی شوهرم جای هواداری از من هواداری مادرو خواهرشو کرد گوشی 20 میلیونیمو که با پول خدمتکاری خودم بدست اورده بودم رو پرتاب کرد اونور و شکست

همسرم کتکم زد جوری که دیگه نا نداشتم صورتم کبود

خلاصه از اونجایی که خواهر شوهرمو مادرشوهرم خونمون پلاسن و نمیرن خونشون ی روز طبق معمول که خونمون بودن از اتاق امدم بیرون دیدم خواهرشوهرم لباسم و پوشیده گفتم فاطیما به چه اجازه رفتی سر کمدمو لباسامو پوشیدی؟ 

میدونین چی گفت؟ 

گفت خونه داداشمه رفتم سر کمدت که رفتم میخوای به داداشم بگم که ی بادمجون ایور صورتتم بکاره؟ 

نمیتونم طلاق بگیرم😭💔💔💔

خسته شدم راه حل بدین😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

حمایت فراموش نشه(: 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر اینا جای عروس برده گیر اوردن 

تنها پیشنهادم جدا شدنه اونم میگی شرایطش رو ندارم

وقتی میری خودت کار میکنی ، شوهرتت پشتت نیست از همه بدتر دست روت بلند کرده چرا میخای با همچین موجودی زندگی کنی ؟! 

همبن الان برو پزشک قانونی شکایت کن وقتی مادر شوهر یا خواهر شوهرت تنهان کتک بزنشون فقط باید تنها باشن چون ممکنه دوتایی زورت نرسه ی طور بزن جاش نمونه در کمدتو اگر قفل داره قفل کن پرتشون کن بیرون شوهرتم زدت دفاع کن بزن در سلیطه بازی جیغ و داد کن ابرو براش نزار شکایت کن بکشون پاسگاه اون عفریطه هارو بیرون کن هرطور شدهههه