2777
2789
خیلی سخته من میتونم تو یه اتاق باشم ولی یکی همیشه حرف بارت کنه اذیت کنندست

میدونم،کلا فکر کن نیستش،سخته ها ولی یکم تحمل کن تموم میشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
همش دم از مشکلات و فشار اقتصادی میزنه آدم اگه بخواد می‌تونه بخاطر آرامش خانوادش کمی بیشتر کارکنه زور ...

بگو من باید بدونم این شرایط سخت چقدر طول میکشه شاید تو بخوای برای همیشه اونجا بمونیم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تو این شرایط بودم اونقدر مادر شوهرم بهم تیکه انداخت که سه ماه اول عروسی عصب معده گرفتم ولی ی ...

خیلی بده آدم ضعف اعصاب میگیره بچه هام دست ب وسایلش میزنند این سریع یک چیز به من میگه باکنایه من زود ناراحت میشم خونه مادرمم دوره وگرنه هر روز میرفتم فقط شب که شوهرم خونه بود میومدم اما باید۲۴تحمل کنم

میدونم،کلا فکر کن نیستش،سخته ها ولی یکم تحمل کن تموم میشه

الان وسایلمون اونجا گذاشتیم خودم خونه بابامم،میخواد بیاد دنبالم من گفتم خونه نمی‌گیری اینطور گفت،اخه هنوز هیچی نیست همش اخمه انگار سرباریم 

خیلی بده آدم ضعف اعصاب میگیره بچه هام دست ب وسایلش میزنند این سریع یک چیز به من میگه باکنایه من زود ...

عزیزم درکت میکنم قربونت برم وقتی اونطوری میگه بگو به‌ پسرت بگو خونه تهیه کنه بریم مام از خدامون نیس اینجا باشیم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

شوهرم خودش سرکاره من باید به دل بکشم

نه دیگه اگه قراره اونجا زندگی کنی بگو باید روانم اروم باشه با مامانش حرف بزنه بگه تورو ناراحت نکنه و سخت نگیره

عزیزم درکت میکنم قربونت برم وقتی اونطوری میگه بگو به‌ پسرت بگو خونه تهیه کنه بریم مام از خدامون نیس ...

هیچکسم جز خانواده شوهر ندارم که باهاش رفت و آمد کنم تو خونه اجارم باز مال خودم نبود اما با بچه هام راحت مینشستم

عزیزم درکت میکنم قربونت برم وقتی اونطوری میگه بگو به‌ پسرت بگو خونه تهیه کنه بریم مام از خدامون نیس ...

باید همینو بگم صددرصد میگم،برام دعا کن عزیزم انشاءالله خدا هرچی میخوای خدا بهت بده

هیچکسم جز خانواده شوهر ندارم که باهاش رفت و آمد کنم تو خونه اجارم باز مال خودم نبود اما با بچه هام ر ...

خونه چه اجاره باشه چه مال خودت فرقی نداره آدم راحته،دلم گرفت چی به روز مملکت دارن میارن که یه خونه نمیتونیم برا زندگی داشته باشیم

خدا نجاتت بده خیلی عذاب آوره،توهم تو یه خونه باهاشی،یا واحدت جداست؟

من بدبختی تو ی اتاق زندگی میکنم ک سیروسی بهداشت مشترک حموم مشترک ک ادم چندش میشه بده من خودم میشویم ولی میرم میبینم نمیشدین کثیفنبدم نیاد 

باید همینو بگم صددرصد میگم،برام دعا کن عزیزم انشاءالله خدا هرچی میخوای خدا بهت بده

عزیزم به نیت خونه دار شدنت امشب حدیث کسا میخونم ان شاءالله هرچی به صلاحت برات پیش بیاد