2777
2789
عنوان

ب نمره های بچه هاتون حساسید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست

پسر من کلاس پنجم هست ،من حساس نیستم،مثلا امروز فارسی امتحان داشتن،بجای هم خانواده فضل اومده معنیشو نوشته من میدونم بلد بوده فقط بی دقتی کرده

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

من به شدت حساس بودم 

با اینکه بچه م جز زرنگای کلاس بوده همیشه 

معلم و مدیر همیشه ازش راضی بودن 

الان رفته هفتم و چون درسها زیاد شده و خب دیگه یک معلم نیست و تعداد زیادی هستن

چون نمی‌خواستم استرس بگیره سال اول هست داره تجربه می‌کنه 

سعی میکنم سخت نگیرم و فکر نکنم حتما باید ۲۰ بگیره 

الحمدلله میبینم خودش خیلی علاقه نشون میده و نمره براش مهم هست 

این یک ماه هم خداروشکر خوب پیش رفته 

در کنارش یک اول ابتدایی هم دارم که نسبت به بچه بزرگم طبق تجربه 

سعی میکنم خیلی سخت نگیرم 

کنارشون هستم 

اما نه با سختگیری و استرس وارد کردن

همه درسها هم مهم هستن

نه فقط ریاضی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسش خوبه عزیزم؟خوندنی ها قشنگ وبا دقت میخونه

درسش خوبه . ولی توی خونه نمی‌خونه زیاد. 

یادگیریش توی کلاسه و خودش حساسه. سر کلاس فقط درس گوش میده . جوریه که اگه بد بشه امتحانش اونقدر کلافه میشه که من باید دلداری بدم بهش 

معلم پارسالش باور نمی‌کرد میگفتم توی خونه نمی‌خونه . فکر میکرد همیشه کتاب دستشه😁

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

پسر من کلاس پنجم هست ،من حساس نیستم،مثلا امروز فارسی امتحان داشتن،بجای هم خانواده فضل اومده معنیشو ن ...

منم پسرم درسش خوبه ،مثلا تکالیفش مینویسه میرم چک میکنم میگه مامان خب با خانومم چک میکنیم،یا همه ب درس خوندنی ها ازش میپرسم.شما در روز چقد براش وقت میذارید؟البته معلمشم خیلی حساس بوده مثلا سوالش این بوده اولین سوره قران نوشته بقره بعد ب بچه خوب داده گفته خب من ۳ تا سوال فقط دادم،

من خودم از وقتی رفتم مدرسه کلاس اول بودم تا الان مامانم یه صفحه هم باهام کار نکرد اصلا نمیدونست کی امتحان داریم خواهرامم همینطور همیشه هم معدلمون بیسته

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

افرین ب مامان شما,منم بهش گفتم کاش بیشتر میخوندیاخه همش بی دقتی کرده

بهش نگو چرا نمره کم شده 

بگو چرا بی دقتی کردی

رو نمره حساس کنی خیلی بده فایده ای هم ندارهفقط اعصابش خورد میشه 

ولی اگه بگی چرا بی دقتی سعی می کنه بی دقتی نکنه 

یا اگه نخونده بگو چرا نخوندی نه اینکه نمره محور باشی

منم پسرم درسش خوبه ،مثلا تکالیفش مینویسه میرم چک میکنم میگه مامان خب با خانومم چک میکنیم،یا همه ب در ...

من از اول قانون خوندن براش گذاشتم همش میگه بلدم که نخونه واقعا هم بلد هست اما من میخام به خوندن درس عادت کنه برای سالای بالاتر که درساش سنگین تر میشه،من شیفت پسرم همیشه صبح هست تا تعطیل بشه یک ظهر خونس روزایی که کلاس زبان داره دو نیم شروع میکنیم به انجام تکلیف ،کلاس نداشته باشه سه و نیم دیگه خودش این قانون و میدونه،چهارشنبه کلا بعد مدرسه استراحت هست،پنجشنبه تکالیف ،جمعه هم هر درسی که طول هفته تدریس شده میخونه و میپرسم

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

وای خوشبحالتونمن خیلی بهش حساسم،بچه های شما کلاس چندمن؟

یه دوم ابتدایی دارم یه کلاس پنجمی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم