2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اونی که میاد میگه چت جی پی تی خیلی رو مخهخودش تازه کشف کرده فکرمیکنه بقیه هم نمیدونن

این بیچاره ک کاری نکرده

یکی هست تو هر تاپیکی از هوش مصنوعی میپرسه کامنت میذاره

هرچیم کاربرا بهش میگن اینارو کپی میکنی میگه نههه و ادعا داره روانشناسی خونده

حتی کامنتاش خیلی جاها بی ربط و چرت و پرته و مشخصه زده هوش مصنوعی

و یبارم ی کنکوری پرسیده بود دینی رو چقد خوندین و...

این طرفم دوباره ب هوش مصنوعی گفته بود و جوابشو کپی کرده بود و گفته بود آره منم دارم دینی میخونم و...😐😂

و هزاران سوتی این مدلی

بعد اصرارم داره ک کامنتارو خودش مینویسه و هوش مصنوعی نیست.

Intj- 

خانوما لوازم آرایشی دارم (با صدای فروشنده های مترو)

😂😂😂

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

( لطفا غیر از استارتر کسی ریپلای نزنه نگاه نمی‌کنم متشکرم)

وااااای اونارو چیزی بگی قورتت میدنبابا کشتین مارو با حاجت هاتون اه

😂😂😂اره یه سری طرفدار دارن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
واااای بیارینش باش اختلات کنیم

بیا من به جاش کپی کردم پستشو برات

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

( لطفا غیر از استارتر کسی ریپلای نزنه نگاه نمی‌کنم متشکرم)

😂😂😂میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط را ...

🤣🤣🤣🤣🤣

آینه اتاقم را با آینه اتاقت عوض میکنی؟این فقط مرا نشان می‌دهد!من میخواهم تو را ببینم   

این بیچاره ک کاری نکردهیکی هست تو هر تاپیکی از هوش مصنوعی میپرسه کامنت میذارههرچیم کاربرا بهش میگن ا ...

اونو ازش نقد کنی میره محو میشه جواب نمیده کلا رباته🤣🤣🤣🤣