2777
2789
عنوان

یعنی رسم دیگه امید ندارم خواهرام ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 45 پست
پدرم چوپانه دیگه هم پیر شده مگه چندسال دیگه میتونه بره با ی پول بخور نمیرخودم جای دیگه هستم و باردار ...

خیلی سخته. حرص نخور مخصوصا الان که بارداری اما خوب فکر کن و با کمک پدر و خواهرات اول مادرت رو ترک بدین. 

بعد سعی کن برای خواهرات شغلی جور کنی تا هم کمتر کنار هم باشن و اعصابشون اروم بشه هم درامد و کمک پدرت . 

من خونه نیستم ازدواج کردم و جای دیگه ام

عزیزم چله بگیر به نیتشون

میگی باردار هم هستی ، چله ات خیلی خوب میشه

شما چه غصه بخوری چه نخوری ، وضعیت اینه 

پس با امید و تلاش ، بشین قرآن بخون

خدا امید کسی رو نا امید نمی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که کلا ازدواج کم شده به خاطر تورم

ولی این دعانویسا چرت میگن فقط جن میارن تو زندگی ادم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بخت خواهرا بسته نیستبا همچین مادری حق بده خواستگار خوب نداشته باشنشمام پولتو به رمال و شیاد ندهچرا ا ...

خواهرا اصن قبول ندارنن که مادرم معتاده میگن بخاطر دیسک کمره اما من مطمین مطمئنم قرص میخوره و چون اون قرص اشتهاشو میسوزنه قرص اشتها اور میخوره شده 100 میره نانوایی و مغازه هذیون میگه و چرت میزنه آبرومونو برده همه جا 

زیر بار هم اصلا نمیره که معتاده 

مادرت چه جوری معتاد شد؟ اگه میتونی ترکش بدی ترکش بده بدون ازدواج خواهرات 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بخت خواهرا بسته نیستبا همچین مادری حق بده خواستگار خوب نداشته باشنشمام پولتو به رمال و شیاد ندهچرا ا ...

دقیقا 

خیلی سخته. حرص نخور مخصوصا الان که بارداری اما خوب فکر کن و با کمک پدر و خواهرات اول مادرت رو ترک بد ...

روستان عزیزم خواهرام قبول ندارن مادرم معتاده همش میپرن بهم که به تو چه دخالت میکنی فضولی و اینا

روستان عزیزم خواهرام قبول ندارن مادرم معتاده همش میپرن بهم که به تو چه دخالت میکنی فضولی و اینا

.

تو همون روستا نمیشه شغلی براشون جور کنی؟ 

نزدیک به شهر نیستن رفت و اومد کنن؟

خب قرصاشو به خواهرات نشون بده .

بهشون توضیح بده همینایی گه اینجا گفتی رو

.تو همون روستا نمیشه شغلی براشون جور کنی؟ نزدیک به شهر نیستن رفت و اومد کنن؟خب قرصاشو به خواهرات نشو ...

نه اینجا همه باغدارن و ماشاالله پولدار یعنی همه از دم بجز پدرم و ی خانواده دیگه چندتاماشین خونه تو جاهای مختلف دارن و از شهر حدود دوساعت فاصله داره 

مادرم قرصا رو گم گور میکنه یبار به خواهرا نشون دادم و مادرم بهشون گفته بود دیگه نمیخورم یبار قرصا رو قایم کردم 

خواهرامم میپرن بهم که تو توی زندگیمون دخالت میکنی و تو فضولی میخوای بین ما و مادر رو خراب کنی یکیشون خیلی خیلی کند اخلاقه چون مریض هم هست یعنی از بس اخم کرده بین ابروهاش کامل خط اخم ی خواستگار همه چی تموم هم داره از پولداری روستاس و چند ساله منتظره اما لج کرده میگه نه که نه چون کچله  لاغره فلانه 

هرچی نصیحت میکنم اخرش دعوامون میشه 

عزیزم چله بگیر به نیتشونمیگی باردار هم هستی ، چله ات خیلی خوب میشهشما چه غصه بخوری چه نخوری ، وضعیت ...

بخدا انقدر دعا کردم انقدر نذر کردم اما اصن فایده نداره حتی ی درصد 

میترسم اخرش خودم دوباره ازدواج کنم از بس دعا و نذر کردم 

یعنی میگم اول اونا دوم اونا سوم اونا اخرش بچه من

نه اینجا همه باغدارن و ماشاالله پولدار یعنی همه از دم بجز پدرم و ی خانواده دیگه چندتاماشین خونه تو ج ...

ای بابا .

انشاءالله خدا کمکت کنه. 

خدا به پدرت کمک کنه

شماهم کمتر استرس داشته باش چاره ای نیست