2777
2789

بچها دانش گاه آزاد خودتون میدونید چقدر در و داف و میکاپای آنچنانی ریخته 

ولی حقیقت پوستم هیچ چشمام دیگه تحمل این همه هر روز کرم پودر مالوندن نداره 

از طرفی اعتماد به نفسم کمه ولی می‌خوام امتحانش کنم آخه رنگ پوست خودم گندمی متوسطه سیره نیستم ولی روشن هم نیستم 

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بعضیا ارایش نکنن خیلی بی ریخت میشن چون قبلا خیلی ارایش میکردن.الان خواهرشوهرم همینه ارایش نمیکنه ...

شاید منم همینطور باشم

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

ولی بعضیا ارایش نکنن خیلی بی ریخت میشن چون قبلا خیلی ارایش میکردن.الان خواهرشوهرم همینه ارایش نمیکنه ...

چون عادت نداری به قیافه بدون آرایشش 

یکم بگذره از شدت اش کم میشه

چون عادت نداری به قیافه بدون آرایشش یکم بگذره از شدت اش کم میشه

شاید اخه خواهرشوهرم همیشه ارایش میکرد .حتی یه  روز  که ارایش نکرد بنده خدا.پسر کوچولوش رفت کیف ارایش بهش داد مامان ارایش کن