2777
2789
عنوان

ملت چخبرشونه تو 20 21 سالگی شوهر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 121 پست
اتفاقا درسشو میخونه شغل ما هم کارش تضمین شده هست از دانشجویی هممون داریم کار میکنیم تو رشته خودمون

حتمامورداشون خوب بوده...ولی خب من ترجیحم اینه که اول درسشوتموم کنه بعدازدواج....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲/۲۳ سالم بود برای بار دوم ازدواج کردم...اولی زود بود و پشیمون شدم خیلی اما دومی به نظرم دیگه بستگی داره چه آدمی سر راهت بیاد از یه سنی به بعد...شاید تو ۲۰/۲۱ سالگی آدم مناسب سر راهشون اومده شایدم نه...از یه سنی به بعد دیگه سن ملاک نیست ملاک اینه که اونی که سر راهت قسمت میاره چه جور آدمیه...ممکنه اونو بابت سن رد کنی و بعدیا دیگه مناسب نباشن و برعکسش هم هست.

از ۱۸ سالگی هم کار کردم و شاغل شدم این جور نبود بشینم فقط تا شاهزاده با اسب برسه و برم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

والا پیشرفتشونم دارن میکننهمون رشته ای که من دارم میخونم اونام دارن میخونن

خب چیکار کنیم؟ خوشبخت باشن 

ولی همه آدما شبیه هم نیستن من خودم تو همین رده سنی هستم یه بارم به این چیزا فکر نکردم

دورو بریا ۹ ساله و ۱۱ ساله و ۱۳ ساله ازدواج کردن .

عجیب نیست .

خانواده که ناآگاه و کم عقل باشن . دختراشون زودتر ازدواج میکنن .

شوهراشون که افتضاحن کلا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

این سن که خوبه شهر ما برگشته به ماقبل تاریخ🏃🕳️ دخترا رو پونزده شونزده سالگی شوهر میدن😮‍💨 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حالا ما که قصد کردیم بمونیم تا 30 سالگی درگیر خیانت و مشکلات زندگی مشترک نمیشیم؟ به نظرم زیاد ربطی ن ...

خب آدم وقتی بزرگ تر باشه عاقل تر میشه تو انتخابش و نهایتا درگیر هم بشی از سن کم‌ درگیر اینجور گرفتاری ها نمیشی

حتمامورداشون خوب بوده...ولی خب من ترجیحم اینه که اول درسشوتموم کنه بعدازدواج....

جالب ترشو بگم واست؟ با دوست پسراشونم دارن ازدواج میکنن بخدا

سنتی نیستن که بگی مورد خوب بوده و فلان

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

دورو بریا ۹ ساله و ۱۱ ساله و ۱۳ ساله ازدواج کردن .عجیب نیست .خانواده که ناآگاه و کم عقل باشن . دخترا ...

اینا که گفتی پدرشون رسما خواسته یه نون خور کم کنه از سر سفره ش

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

حالا ما که قصد کردیم بمونیم تا 30 سالگی درگیر خیانت و مشکلات زندگی مشترک نمیشیم؟ به نظرم زیاد ربطی ن ...

این دوره اکثر کسایی ۲۰ ۲۱ سالشونه و مجردنم یکبار خیانت و این چیزارو دیدن تو رابطه های امروزی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!