2777
2789
عنوان

ملت چخبرشونه تو 20 21 سالگی شوهر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه کردم اونایی که این رنج سن ازدواج کردن خیلی خوشبخت شدن و پیشرفت کردن بهترین شوهراگیرشون اومده

کاش منم ۲۱ سالگی عروس میشدم😔

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

بهترین سن برای ازدواج ۲۰ تا ۲۵ سالگیه نمی‌دونم چرا براتون عجیبه این موضوع 

بهترین کارو میکنن 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

ای جانم خوشبختید؟و خوب سه تا بچه داری 🥰جنسیتشون چیه ؟بچم چهارده ماهشهباور می‌کنی دوست داشتم شرایطشو ...

قربونت عزیزم

هیچکس زندگی کامل کامل نداره

بالاخره هم مشکلات هست هم خوشی

دختر پسر پسر

ن پشت سر هم خیلی سخته

واسه من پشت همه واقعا اذیت میکنن

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

من ۱۹ ازدواج کردم

راضی  هستی؟ حس نکرد یزود بود برا ازدواج؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

هیچی من 19 سالگی مغزم گذاشتم کنار ازدواج کردم

راضی هستی؟ چرا ازدواج کردی؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

والا پیشرفتشونم دارن میکننهمون رشته ای که من دارم میخونم اونام دارن میخونن

خب چرا نخونن عزیزم ؟ مگه ازدواج محدودیته؟ 

اگر موقعیت طرف  خوب باشه خوبه 

یه خانمی برام تعریف می‌کرد میگفت ۱۷ سالم بود برام خواستگار اومد موقعیت خیلی خوبی داشت مادرم گفت سنش کمه من رو بیست سالگی به کسی داد و راضی به ازدواج بود که هیچی نداشت الان ۱۲ سال دارم کار میکنم تا بتونیم خونه ماشین بگیریم و همه رو مدیون تدبیر مادرم هستم

اشهد ان علی ولی الله

راضی هستی؟ حس نکرد یزود بود برا ازدواج؟

خب چرا زوده ولی اگه شوهرت خوب باشه چ حامیت وپشتیبانت باشه  مایه بیشرفتت میشه دیدم تا میگم یکی رو داریم زیر 18 ازدواج کرد شوهرش بردش ترکیه دوره ارایشگاهی دید الان  معروفه تو شهر ویکی رو دیدم حتا دیپلم نداشت شوهرش  اینقد حمایت کرد  تو تحصیل کردمش که نگو 

ولی شوهر من بچه ننه س بخاطر همین زیادی سختی کشیدم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

خب چرا زوده ولی اگه شوهرت خوب باشه چ حامیت وپشتیبانت باشه مایه بیشرفتت میشه دیدم تا میگم یکی رو دار ...

برات حمد خوندم عزیزم الهی خوشبخت باشی 

بببخشید می پرسم تو دوره اشنایی و خواستگاری رفتاری داشت بی تفائت ازش گذشتی یا یعد از ازدواج مشخص شد؟ چندسال از شما بزرگتره؟

خب چرا زوده ولی اگه شوهرت خوب باشه چ حامیت وپشتیبانت باشه مایه بیشرفتت میشه دیدم تا میگم یکی رو دار ...

برات حمد خوندم عزیزم الهی خوشبخت باشی 

بببخشید می پرسم تو دوره اشنایی و خواستگاری رفتاری داشت بی تفائت ازش گذشتی یا یعد از ازدواج مشخص شد؟ چندسال از شما بزرگتره؟

برات حمد خوندم عزیزم الهی خوشبخت باشی بببخشید می پرسم تو دوره اشنایی و خواستگاری رفتاری داشت بی تفائ ...

به قول یکی از کامنتهای این تاپیک  موقع عقد واینا عقلمو گذاشته بودم کنار 

اره خیلی چیزها دیدم  ولی کند ذهن بودم انگار 

خیلی ممنون گلم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

برات حمد خوندم عزیزم الهی خوشبخت باشی بببخشید می پرسم تو دوره اشنایی و خواستگاری رفتاری داشت بی تفائ ...

به قول یکی از کامنتهای این تاپیک  موقع عقد واینا عقلمو گذاشته بودم کنار 

اره خیلی چیزها دیدم  ولی کند ذهن بودم انگار 

خیلی ممنون گلم