2777
2789
عنوان

ملت چخبرشونه تو 20 21 سالگی شوهر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2299 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 16سالگی ازدواج کردم الان 23سالمه 

ی بچه دارم 

با شوهرم اوکیم خداروشکر عالیه♥️♥️♥️

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

اما خب آمار ازدواج ایران سن ازدواج برای خانم ها 26 سال دو ماه و آقایون 28 سال 

اطراف ما که واقعا آمار ازدواج پایین اومده 

من خودم 25 سالگی ازدواج کردم بین دوستام جز اولین ها بودم 

هرچقدر دهه شصتی ها سن ازدواج بالا بردن دهه هشتادی ها سن ازدواج پایین آوردن 

اما جدا خوشحالم بعد پایان طرحم و شاغل شدنم ازدواج کردم 

دختری که درس نمی خونه وهدفش شاغل شدن نیست دیگه بالای ۲۰ ایرادی نداره ازدواج کنه به خصوص اگرموردخوبی ...

اتفاقا درسشو میخونه شغل ما هم کارش تضمین شده هست از دانشجویی هممون داریم کار میکنیم تو رشته خودمون

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

ازدواج اگه خوب باشه چه اشکالی داره تو سن کم. میرن سر زندگیشون از شر گرگای بیرون در امانن. ان شالله ب ...

افرین دقیقا جامعه پر گرگه من خودم دختر داشتم مورد خوب براش میومد میگفتم  دوست داره ازدواج کنه 

خیلی بهتره تا اون بیرون بخوان ازش سو استفاده کنن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

۲۰‌که خوبه..بهترین زمان برای ازدواجه..

من اکثر دوستام همین سن اردواج کردن و سالها ازش میگزره و خوشبختم هستن...یعنی حتمن باید ۳۰سال بشه دختر که شوهر کنه واه

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
یچیز بگمموفقن اکثرا

دقیقا

بهترین کار رو میکنند

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ازدواج میکنن بعد میبین تو چ هچلی افتادن با این مردا باید بسوزن بسازنتاپیک های خانم های اینجا و مشکلا ...

حالا ما که قصد کردیم بمونیم تا 30 سالگی درگیر خیانت و مشکلات زندگی مشترک نمیشیم؟ به نظرم زیاد ربطی نداره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.